Other languages with Google Translate

Usko, toivo ja unelmat

UTU-projekti – Usko, toivo ja unelmat - kokosi ruotsinsuomalaisia nuoria eri tapahtumiin ja toimintoihin sekä Ruotsissa että Suomessa. Nyt on ilmestynyt kirja, joka kertoo projektista ja sen tuloksista.

På svenska, klicka här

Osallistujat saavat mentorikoulutuksen lisäksi elini­käisen yhteistyö- ja ystäväverkoston kaltaistensa parissa. Kukin nuori mentori toimii projektin aikana yhteistyössä myös seurakunnan työntekijän kanssa. Projektin aikana tuotetaan inspiraatiomateriaalia – toisen ja tulevien sukupolvien näkökulmasta. Projektin aikana on myös mahdollisuus osallistua lukuisiin ruotsinsuomalaisiin tapahtumiin.

Vähemmistöryhmän kielitaitoa ei edellytetä, mutta yhteys johonkin kansalliseen vähemmistöryh­mään on oltava.