Other languages with Google Translate

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon:+46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Tidskriften Korsväg

Korsväg delas ut till alla anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare i Göteborgs stift och Karlstads stift. Korsvägs uppgift är att stimulera teologisk reflektion över kristen tro, kyrkans identitet och kyrkans uppgifter som kristen församling.

Korsväg skickas gratis till anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare i församlingar i Göteborgs stift och Karlstads stift. För att få Korsväg ska du som anställd eller förtroendevald vara registrerar som en av dessa två kategorier i Svenska kyrkans register Kyrksam som hanteras av respektive församling/pastorat. Ideella medarbetare och andra intresserade som vill ha Korsväg måste skicka in sina adressuppgifter till stiftskansliet i Göteborg.

Är du intresserade av Korsväg eller har frågor om Korsväg, mejla till goteborg.korsvag@svenskakyrkan.se

Redaktör för Korsväg

Torgny Lindén

Mer om Torgny Lindén

Presskontakter, krisberedskap, omvärldsbevakning, stöd till församlingar och stiftskansli i media- och kommunikationsfrågor, redaktör för tidskriften Korsväg.