Piispaehdokkaat

Tässä esitellään ne seitsemän henkilöä, jotka valittiin Göteborgin hiippakunnan piispanvaalin ehdokkaiksi nimeämisvaalissa 22. elokuuta. Toimivaltaa koskevan ilmoituksen 12. syyskuuta jälkeen he ovat piispanvaalin viralliset ehdokkaat.

Bild: Torgny Lindén

Nimeämisvaalissa 22. elokuuta sai 7 henkilöä enemmän kuin 5 % äänistä. Toimivaltaa koskevan ilmoituksen 12. syyskuuta jälkeen he ovat Göteborgin hiippakunnan piispanvaalin viralliset ehdokkaat. Siten äänioikeutetut saavat äänestää vain näitä seitsemää eivätkä ketään muuta. Ehdokkaat esitellään näillä verkkosivuilla mm siten, että he saavat vastata henkilökohtaisiin kysymyksiin. He tulevat kuultaviksi 11. lokakuuta Göteborgin tuomiokirkkoon.

Tästä pääset tutustumaan ehdokkaisiin.