Lediga jobb på Göteborgs stiftskansli

Till Göteborgs stiftskansli söker vi nu ekonomer och rösträknare.

Göteborgs stift omfattar geografiskt Bohuslän, Halland och västra delen av Västergötland och vi har kanslilokaler centralt i Göteborg och Uddevalla. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingsliv och förvaltning i församlingar och pastorat.

Göteborgs stiftskansli är ett kompetenscentrum som ska inspirera och stödja församlingarna i att förverkliga deras uppdrag. En rik mångfald av människor och verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och vår grundsyn är att alla människor har lika värde inför Gud.

Vi arbetar med årsarbetstid och en stor frihet under ansvar. Vi erbjuder nyrenoverade centrala arbetsplatser och personalförmåner som friskvårdsbidrag och friskvårdstimme på arbetstid, bidrag för busskort samt trevliga kollegor.

Att arbeta i kyrkan

Ta gärna kontakt med dem som arbetar i din församling för att få veta hur och med vad de arbetar.

Du kan ta kontakt med stiftets rekryteringsansvariga på stiftskansliet:

Pedagog: Beata Åhrman Eek
031-771 30 23

Musiker: Ulrika Melin Lasson,
031-771 30 11

Präst: Josefine Callenberg,
031-771 30 54

Diakon: Sara Ivarsson
031-771 30 64

När det gäller förfrågningar om andra yrkeskategorier inom kyrkan, hör av dig till stiftskansliets växel 031-771 30 00.