Lediga tjänster på Göteborgs stiftskansli

Här publiceras aktuella lediga tjänster vid Göteborgs stiftskansli

Om göteborgs stift

Göteborgs stift omfattar geografiskt Bohuslän, Halland och västra delen av Västergötland och vi har kanslilokaler centralt i Göteborg och Uddevalla. Stiftets uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingsliv och förvaltning i församlingar och pastorat.

Göteborgs stiftskansli stödjer och inspirerar församlingar med mångsidig kunskap. Stiftet tar plats i debatten och samverkar i ständigt pågående dialoger och kunskapsutbyten. Med Svenska kyrkans 22 000 anställda, varav 120 hör till Göteborgs stift, och ännu fler ideella är kyrkan en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer.

En rik mångfald av människor och verksamhet ryms inom Svenska kyrkan och Göteborgs stift; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Tillsammans bedriver vi ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Vår grundsyn är att alla människor har lika värde inför Gud.

Vi arbetar med årsarbetstid och en stor frihet under ansvar. Vi erbjuder nyrenoverade centrala arbetsplatser och personalförmåner som friskvårdsbidrag och friskvårdstimme på arbetstid, bidrag för busskort samt trevliga kollegor.

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan fyra profilyrken