Other languages with Google Translate

Arbeta i församling och pastorat

Lediga tjänster som församlingar och pastorat inom Göteborgs stift annonserar om på sina webbsidor

Vi söker en präst med inriktning på ungdomar. Placering i Stensjöns församling, Mölndals pastorat.

Präst 100% Stensjöns församling

Vi söker en präst för arbete med Kyrka-Arbetsliv. Placering i Fässbergs församling, Mölndals pastorat.

Präst 100% Kyrka-Arbetsliv

Vi söker en församlingspräst till Kållereds församling.

Präst 100 % Kållereds församling

Vi söker en församlingspräst till Kållereds församling.

Backa Pastorat söker en legitimerad förskollärare till kyrkans förskola Fisken i Säve. Förskolan ligger i lantlig miljö, är granne med kyrkan och en bondgård och har nära till skog och natur. Sista ansökningsdag 16 november.

Ledig tjänst - förskollärare 100 %

Kungsbacka-Hanhals församling har ca 9 000 medlemmar. Vi vill att det som händer i församlingen ska avspegla vår vision ”Nära Gud – nära livet". Vi söker nu en administratör som på många sätt är församlingens ansikte utåt och som är en viktig spelare i vårt arbetslag på drygt 30 personer.

Administratör 75%

Till detta café söker vi nu en caféansvarig - ett riktigt roligt jobb!

Caféansvarig 75%

Kungsbacka-Hanhals församling har ett café som ligger precis vid Kungsbacka torg, intill kyrkan. Vi vill att det som händer i caféet ska avspegla vår vision ”Nära Gud – nära livet”. Caféet är ett nav i vår verksamhet, en öppen mötesplats dit alla är välkomna för en fika, ett samtal eller för att delta i en grupp. Till detta café söker vi nu en caféansvarig - ett riktigt roligt jobb!

Kyrkomusiker till Gunnared, 100%

Vi söker dig som har organistutbildning och ett pedagogiskt och diakonalt handlag med intresse för människor. Du är också nyfiken på att hitta nya former av musik i kyrka och gudstjänst. Läs mer om tjänsten här.

Församlingsmusiker till Mariakyrkan i Hammarkullen, 50-100%

Till Mariakyrkan i Hammarkullen söker vi nu en församlingsmusiker. Är du utbildad kantor, intresserad av religionsdialog och öppen för olika musikaliska traditioner? Sök dig hit!

Vill du jobba i "Årets kyrkogårdsförvaltning 2017"?

Kyrkvaktmästare 100% i Harplinge-Steninge pastorat

Vill du jobba i "Årets kyrkogårdsförvaltning 2017"?

Välkommen till oss! Partille kyrkogårdsförvaltning söker en kyrkogårdsarbetare

Kyrkogårdsarbetare till Partille