Arbeta i församling och pastorat

Lediga tjänster som församlingar och pastorat inom Göteborgs stift annonserar om på sina webbsidor

I Leksand driver församlingen en matbank där vem som helst kan komma och få gratis mat som matbutiker skänker bort.

Vi söker diakon

100% tillsvidaretjänst med placering i Rönnängs församling. Ansök senast 11 oktober.

Bokenäsets församling söker Vikarierande Administratör 100%

Är du utbildad kommunikatör och har några års erfarenhet av rollen? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Kommunikatör 100% Halmstads församling

Diakonemblem på svart botten.

Söndrum-Vapnö församling söker en diakon

För det fortsatta goda församlingsarbetet söker Söndrum-Vapnö församling en diakon, tillsvidareanställning 100%

För det fortsatta goda församlingsarbetet söker Söndrum-Vapnö församling en präst (komminister), tillsvidareanställning 100%

Söndrum-Vapnö församling söker präst

Svart prästskjorta med prästkrage.

Söndrum-Vapnö församling söker kyrkoherde

För det fortsatta goda församlingsarbetet söker Söndrum-Vapnö församling en kyrkoherde, tillsvidareanställning 100%

100% präst - Ledig tjänst

Torslanda-Björlanda församling har nu en ledig tjänst för dig som vill vara med att inspirera och utveckla arbetet i & runt Amhults kyrka.

Ordet "Kanslichef" på en laptop i utomhusmiljö.

Kanslichef

Vill du vara en del i Svenska kyrkans uppdrag att finnas för människor och för samhället i stort? Vill du vara med och fortsätta bygga vårt nybildade Örgryte pastorat? Vi söker nu en kanslichef.

Carl Johans pastorat i Göteborg söker en vikarierande kommunikatör för ett vikariat under resten av året.

Carl Johans pastorat söker kommunikatör

Kungälv-Ytterby församling söker en präst som vill vara arbetsledande komminister i Kungälvs kyrka.

Arbetsledande komminister i Kungälvs kyrka