Hitta rätt med Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till sommarkyrkorna med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera in det du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkan är alltid nära! Sök via kartan eller kyrkans namn. I appen hittar du också församlingarnas kalendrar. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in den församling du vanligtvis besöker som favorit så har du alltid koll på vad som händer.

Du hittar Kyrkguiden genom att söka på "Svenska kyrkan" i App Store eller Google Play.