Flower of hope

Ett initiativ som syftar till att hjälpa de allra fattigaste till att kunna bygga sin framtid genom eget arbete. Lavendelolja – av romer, för romer.

Vill du vara med och hjälpa romer?

Romernas situation är kritisk på många sätt. Detta är en möjlighet att göra skillnad i en persons liv, i en familjs liv. Flower of hope är ett initiativ som syftar till att hjälpa de allra fattigaste till att kunna bygga sin framtid genom eget arbete.

Genom att köpa lavendeloljan Flower of Hope hjälper du män och kvinnor, flickor och pojkar i en folkgrupp som tillhör de allra mest förtryckta i Europa till att se hoppets ljus. Oljan är av god kvalitet, säljs via Sackeus och passar perfekt tillexempel som gåva.

Vill du veta mer? Kontakta gärna

Sara Ivarsson

Enheten för församlingsutveckling, Stiftsdiakon