Organist i Haga församling

Haga församling, som är en del av Göteborgs Domkyrkopastorat, söker en organist 100 %. Haga församling är en liten församling med plats för alla – en öppen mötesplats där människor kan möta Gud, varandra och sig själva. I dessa möten är musiken en oerhört viktig del; i varje huvudgudstjänst medverkar körer eller instrumentalister, varje vecka fylls kyrkorummet av lunch- och lördagsmusik, antingen i egen regi eller med hjälp av externa körer och musiker. Vi firar även kantatgudstjänster och bedriver viss konsertverksamhet.

Vi söker dig som brinner för kyrkomusik med fokus på söndagens huvudgudstjänst, som vill leda barn- och juniorkörer och som vill utveckla församlingens övriga kör- och musikverksamhet tillsammans med församlingens andra organist.

Läs mer och ansök här.