Vår | Köpenhamn

Fullt synlig från fastlandet ligger Middelgrundsfortet på en kostgjord ö utanför Köpenhamn. Ön går idag under namnet Ungdomsøen och en resa hit är en helt unik upplevelse. Det blir ett stort äventyr inte allt för långt hemifrån.

Som konfirmand är du med om en unik och viktig uppelvelse som handlar om dig och ditt liv. Men det handlar också om att få lära känna någonting större - gemenskapen med andra människor och kanske med Gud.

Konfirmationsläsning i Vårgruppen bygger på ett antal helgträffar i anslutnings till specifika gudstjänster i våra kyrkor. På så vis får man en gemensam erfarenhet av att gå på gudstjänster och man slipper behöva gå ensam. Konfirmationsåret avlutas sedan med en gemensam resa till Köpenhamn.

Uppstart: Söndag den 10 oktober i Domkyrkan.

Helgläger och träffar: Våra träffar sker på under ett antal helger under perioden oktober-maj. Datum för dessa träffar kommer inför uppstartsträffen.

Resa: Vi åker till Köpenhamn under Kristihimmelsfärds helgen den 25-29 maj.

Konfirmation: 4 juni i Domkyrkan.

Kostnad: 1500 SEK

Uppstart: Söndag den 10 oktober i Domkyrkan.

Andreas Rångeby

Annedals församling