Vi finns till för dig

Bild på krubban i Hagakyrkan. Läs mer.

Lucia är snart här och i vart och vartannat hem lyser ljusbågar och adventsljusstakar. Samtidigt vet vi alla att det inte är sig likt.
Vi kommer inte att ha några fler gudstjänster i år, och inte heller erbjuda något program där vi kan träffas. Men vi tänkte i alla fall lägga ut olika små inslag på vår Facebook med tankar, bilder, funderingar, frågor och musik. Det blir nästan som en adventskalender. Ni får väldigt gärna kommentera och komma med infall och förslag.
Vill ni komma i kontakt med oss och träffas för ett enskilt samtal eller en fika går det givetvis fortfarande lika bra som tidigare.
Vi återkommer självklart med mer information så snart vi kan. Den första gudstjänst vi vet att vi kommer försöka ha är på Annandag påsk 5 april i Hagakyrkan: kl 19:30

Bibelstudier - Varför ge upp?
Vi behåller schemat för bibelstudierna men skjuter allting till framtiden i April på grund av pandemin. Kan vi återkomma med gudstjänster tidigare så kommer vi att göra det.
Vi återkommer självklart med mer information så snart vi kan.
/edra universitetspräster

Vår närvaro på våra sociala kanaler. Facebook: https://www.facebook.com/studentprasterna/
Instagram: @universitetskyrkan.gbg

Välkommen att höra av dig,