Samtaloteket 21 sep, 20 okt & 15 nov.

Kl. 18-20 på Condeco, Kungsgatan 45. Läs mer!

En kan glida oreflekterat igenom livet, eller ta sig an viktiga frågor för att bilda sig en egen uppfattning. Samtaloteket är en plats för det senare i en trevlig miljö och med ledning av kunniga talare med olika bakgrund och infallsvinklar. Oavsett livsåskådning är du välkommen att utbyta tankar och brottas med frågeställningar. Köp en kopp kaffe eller låt bli, men ge dig in i samtalet så letar vi svar tillsammans.

HÅLLBARA RELATIONER - Varför är det så svårt?
Bonde söker fru, Gift vid första ögonkastet och Love is bind. På Tinder finns över 55 miljarder matchningar och majoriteten av den musik vi lyssnar på handlar om kärlek. Detta samtidigt som det enligt Statistiska centralbyrån skedde 25 619 skilsmässor i Sverige år 2020.

Så mycket i vårt samhälle kretsar kring en längtan efter kärleksrelationen. Men att vara i en kärleksrelation är inte lätt, i alla fall om vi ska se till populärkulturens skildringar av besvikna par, parterapi- och skilsmässosiffror och din kompis som blivit dumpad (eller dumpat) igen. Hållbara relationer, varför är det så svårt?

I höstens Samtalotek bjuder vi in till samtalskvällar där vi lyfter frågan om just kärleksrelationen. Välkomna in i samtalet om hållbara (och ohållbara) relationer!

samtaloteket.se