Pilgrimscentrum i Göteborg

Information från andra arrangörer

Här presenterar vi vandringar, föreläsningar och program som arrangeras av andra än Pilgrimscentrum i Göteborg.

Pilgrimsvandring på Orust våren 2019

Helgen 18-19 maj 2019 vandrar vi på S:t Olofsleden från Morlanda kyrka till Nösund. Större delen av vandringen sker under lördagen. Sträckan är ca 16 km lång och går genom jordbruksbygd och skogar. Terrängen är lättgången, men man behöver vara en någorlunda van vandrare för att delta.

Vi åker gemensamt till Morlanda och besöker först den vackra kyrkan innan vi ger oss ut på leden. Väl framme i Nösund övernattar vi på Nösundsgården (vandrarhem) där vi också äter middag. På söndagen går vi den sista kilometern till Nösunds kapell där vi avslutar med gudstjänst före vår hemfärd.

Kostnad: Cirka 600 kr inklusive resa t o r, middag, övernattning i dubbelrum, sänglinne, frukost och slutstädning.

Mat: Var och en tar med mat och dryck för själva vandringen.

Max antal deltagare: 17 st

Mer information kommer på Örgryte pastorats hemsida

Är du intresserad?

För närmare information kontakta:

Annika Källstrand

Eva Gripenby