Vandringar

Sida vid sida ger vi oss ut i staden, i skärgården och på vandringsleder utanför Göteborg. Följ med!

Program för säsongen

I takt med att terminens vandringar genomförts plockas dom bort härifrån, för att hålla programmet aktuellt. Så snart nästa säsongs program är klart läggs till det till här och ett nytt nyhetsblad görs. Anmäl dig gärna också till vårt digitala nyhetsbrev.

Åsa Dungården

Masthuggs församling

Församlingspedagog - pilgrimscentrum

Pilgrimscentrum i Göteborg - Vandringar och inspiration

Pilgrimscentrum vill väcka din nyfikenhet, inspirera dig till nya uppbrott, möten och utmaningar! Vi anordnar kristna vandringar i samtal, bön och tystnad, och välkomnar alla som är öppna för livets andliga dimension. Pilgrimscemtrum bor i Masthuggskyrkan, men vi rör oss runt i hela Göteborg; på gator, i parker, i naturområden och i skärgården.

Frihet, enkelhet, tystnad, bekymmerslöshet, långsamthet, andlighet och delande är pilgrimens sju ledord.