Pilgrimscentrum i Göteborg

Vandringar

Sida vid sida ger vi oss ut i staden, i skärgården och på vandringsleder utanför Göteborg. Följ med!

Vandra i Göteborgs stift

Vill du hitta nya smultronställen i sommar? I Göteborgs stift finns många fina ställen där pilgrimsvandringar arrangeras. Ladda hem Sommarfoldern , eller hämta i Masthuggskyrkan, så får du många tips på pilgrimsvandringar och sommarkyrkor.

Vandringstips från andra pastorat

Åsa Dungården

Masthuggs församling

Församlingspedagog - pilgrimscentrum

Pilgrimscentrum i Göteborg - Följ med och se!

Pilgrimscentrum vill väcka din nyfikenhet, inspirera dig till nya uppbrott, möten och utmaningar! Vi anordnar kristna vandringar i samtal, bön och tystnad, och välkomnar alla som är öppna för livets andliga dimension. Pilgrimscemtrum bor i Masthuggskyrkan, men vi rör oss runt i hela Göteborg; på gator, i parker, i naturområden och i skärgården.

Nyhetsbrev & programblad

Pilgrimscentrum skickar regelbundet Nyhetsbrev med aktuella händelser, och två gånger om året samlas vandringar, föredrag mm i ett Programblad.

Fyll i din e-postadress så får du Pilgrimscentrums Nyhetsbrev.

Vill du att vi skickar Programbladet till dig? Kontakt oss, och ange adressen dit du vill ha informationen, e-post eller gatuadress.