Utflykt till skärgården

Följ med oss till Styrsö!

Utflykt till Styrsö

Onsdag 10 juni

Följ med ut i skärgården för en dag! På Styrsö finns pastoratets lägergård St Olavsgården, som ligger alldelles nära havet och färjan till fastlandet.

Du tar själv med dig fika och lunch för hela dagen och betalar för kollektivtrafiken.

Tider för dagen

Vi samlas vid Saltholmens brygga! Dit tar du spårvagnen eller cyklar tillsammans med oss (se nedan).

Kl. 9.50 - Avfärd från Saltholmens brygga. Båt 282.

Kl. 10.15 - Anländer till St Olavsgården, med tid för att bada, sola, fika och umgås.

Kl. 13 - Vandring från Bratten till Skäret för dem som vill.

Kl. 15.24 - Avfärd från Skäret till Saltholmen.

Cykla till båten?

Du som vill cykla till Saltholmen kan göra det tillsammans med oss. Sträckan från Masthugget till Saltholmen är ca 9 km. Vi träffas kl. 8.45 vid Shell, Djurgårdsplatsen 2.

Anmälan senast 8 juni

Med anledning av Covid 19 har vi begränsat antal deltagare. Anmäl dig till anna.osterberg@svenskakyrkan.se . Skriv i anmälan ditt namn, mobilnummer och om du tänker cykla eller möta upp vid Saltholmen.

Vid regn ställs utflykten in.

Anna Österberg

Masthuggs församling