Pilgrimshärbärge i Masthugget

Sigfridsvandringen som från York i England till i Växjö 15/2-30/8, gör ett stopp i Göteborg i juli.

Vandring från York till Växjö

”Sigfridsvandring 2020” påbörjades redan 15 februari på Sigfridsdagen i York, England. Den engelska delen av vandringen sträcker sig i kortare etapper under våren och försommaren över Oxford och därefter ut emot engelska kanalen.

Efter några månaders uppehåll återupptas vandringen i Göteborg i slutet av juli och sträcker sig utmed Göta älv mot Lidköping, Husaby, Skara Varnhem, Falköping, Jönköping, Byarum, Nydala för att fullbordas i Växjö vid jubileumshelgen den 29-30 augusti.

Pilgrimshärbärge i Masthugget

Repslagargården, Masthuggs församling.

Repslagargården

Kvällen före vandringens början i Göteborg är pilgrimer välkomna att samlas i Masthuggs församling. Vi lagar middag tillsammans och har andakt i Masthuggskyrkan, och övernattar sedan i Repslagargården.

Självkostnadspris för mat och övernattning.

Sändningsgudstjänst

29 juli kl. 9

Masthuggskyrkan

Första dagsetappen går mellan Masthuggskyrkan till Hjällbo. Du väljer själv hur långt du vill vandra, en eller flera dagar.

Pilgrimsledare från Pilgrimscentrum i Göteborg kommer endast att vandra med fram till Lödöse. För information om följande etapper och härbärgen hänvisar vi till Växjö Stift.

Åsa Dungården

Masthuggs församling