Pilgrimscentrum i Göteborg

Mötesplats Masthuggskyrkan

På tisdagar kan du prata vandring med någon av våra Pilgrimsvärdar i Margareta Cöster Brandby-rummet.

Har du frågor om pilgrimsvandring, eller vill ha tips på vandringleder?

I Margareta Cöster Brandby-rummet, glasrummet längst fram i kyrkan, finns alltid information och inspiration från Pilgrimscentrum. På tisdagar finns pilgrimsvärd på plats i Masthuggskyrkan för att svara på frågor och guida dig rätt.

Tisdagar, kl. 15 – 18
Masthuggskyrkan

Klockan 18 firas Pilgrimsmässa, med efterföljande fika för alla som vill.

Masthuggskyrkans öppettider

Alla dagar kl. 09.00-16.00, utom torsdagar då kyrkan stänger kl. 15.00.

Se kalender för verksamheter i kyrkorummet och andra lokaler.

Under sommaren, juni - augusti, har kyrkan utökade öppettider: alla dagar kl. 09.00-18.00, utom torsdagar då vi stänger kl. 15.00.

Stämpla ditt pilgrimspass i Masthuggskyrkan

I Glasrummet till höger i kyrkan finns Pilgrimscentrum i Göteborg. Här kan du stämpla ditt pilgrimspass.

Kyrkan är öppen vardagar mellan kl. 9 - 16. Tisdagar till 18.00.
Juni-juli-augusti alla dagar mellan kl. 9-18, utom torsdagar då kyrkan stänger klockan 15.

Varje tisdag mellan kl. 15 - 18.00 finns här en pilgrimsvärd som kan berätta om pilgrimslivet och  ge tips på vandringar. Kl 18.00 firar vi Pilgrimsmässa - en veckomässa präglad av ljuständning och stillhet.