Hali Liddell: Pilgrim i När & Fjärran

Inspirationsföreläsning med Hali Liddell som startat gruppen Camino de Santiago - Swedish Pilgrims och som själv vandrat över 300 mil på leder i Sverige och andra länder.

Inspiration att vandra

Hali Liddell är kulturassistent och pilgrimsledare i S:t Staffans församling och har pilgrimsvandrat ca 300 mil på Camino de Santiago i Spanien, S:t Olavsleden i Sverige och Norge, Jesus Trail i Israel och Dag Hammarskjöldsleden i Lapplandsfjällen.

Via bilder och berättelser tar Hali oss med ut på äventyr längs de historiska pilgrimslederna!

Kvällen inleds med en enkel veckomässa kl. 18 i kyrkan.

12 maj kl. 19 - 21

Klingnersalen, Masthuggskyrkan

Nyhetsbrev & programblad

Pilgrimscentrum skickar regelbundet Nyhetsbrev med aktuella händelser, och två gånger om året samlas vandringar, föredrag mm i ett Programblad.

Fyll i din e-postadress så får du Pilgrimscentrums Nyhetsbrev.

Vill du att vi skickar Programbladet till dig? Kontakta oss, och ange adressen dit du vill ha informationen, e-post eller gatuadress.

Pilgrimscentrum i Göteborg arrangerar vandringar i och kring Göteborg. Vi vill väcka nyfikenhet och inspirera till uppbrott, möten och utmaningar!

Åsa Dungården

Masthuggs församling

Församlingspedagog - pilgrimscentrum

Masthuggskyrkans öppettider

Alla dagar kl. 9-18 tom 31 augusti.

Se kalender för verksamheter i kyrkorummet och andra lokaler.