Borgvandring

Pilgrimsvandring på historisk mark.

På Kristi himmelsfärdsdag vandrar vi på historisk mark, mellan fyra gamla borgar.

21 maj kl. 9 - 16

Start vid Tolsereds 4H-gård (Hisings Kärra) och avslut vid Bohus fästning (Kungälv). Det är lätt att ta sig till och från båda platser med kollektivtrafik.

Ta med fika, lunch och vatten för hela dagen. Vandringen är cirka 14 km lång i tidvis backig terräng.

Anmälan senast 14 maj.

Pax et bonum!

Anmälan

Boka plats genom att kontakta oss antingen via mail eller på telefon. Ange vilket arrangemang det gäller, ditt namn och mobilnummer. Välkommen!

Skicka e-post till Pilgrimscentrum

Telefonnummer: 0737-73 86 50

Åsa Dungården

Masthuggs församling

Församlingspedagog - pilgrimscentrum

Nyhetsbrev & programblad

Pilgrimscentrum skickar regelbundet Nyhetsbrev med aktuella händelser, och två gånger om året samlas vandringar, föredrag mm i ett Programblad.

Fyll i din e-postadress så får du Pilgrimscentrums Nyhetsbrev.

Vill du att vi skickar Programbladet till dig? Kontakta oss, och ange adressen dit du vill ha informationen, e-post eller gatuadress.