Pilgrimscentrum i Göteborg

Pilgrimscentrum i Göteborg finns för att du ska ha möjlighet att vara pilgrim för en timme, dag eller helg. Eller kanske som din livshållning. Verksamheten bygger på ideella medarbetares engagemang.

Pilgrimsvandring längs Lödöseleden i fyra etapper under 2017. Anmäl dig tio dagar innan vandringen du ska vara med i.

Kärlekens väg

Pilgrimsvandring i stadsmiljö under en timme.

Lunchvandringar

Pilgrimsvandring i stadsmiljö under en timme.

Visa mig Herre din väg och gör mig villig att vandra den.

Heliga Birgitta
Visst låter det underbart med en pilgrimsfärd till havs? Fredag-söndag 1-3 september kan du delta på en pilgrimsfärd med segling, strandhugg och ö-vandringar i Göteborgs & Bohusläns skärgårdar. Anmäl dig senast 25 juli.

Pilgrim till havs

Några vandringar i och omkring Göteborg

Vandringsförslag i Göteborg

Några vandringar i och omkring Göteborg

Pilgrimscentrum i Göteborg gör ett informationsblad några gånger om året. Här samlar vi information om aktuella vandringar och program. Vill du ha kontinuerlig information från oss kan du  meddela ditt namn och din adress (postadress eller e-post) så skickar vi aktuellt blad.

Programblad

Pilgrimscentrum i Göteborg gör ett informationsblad några gånger om året. Här samlar vi information om aktuella vandringar och program. Vill du ha kontinuerlig information från oss kan du meddela ditt namn och din adress (postadress eller e-post) så skickar vi aktuellt blad.

Möt en pilgrimsvärd

På tisdagar mellan 14.00-18.00 kan du träffa en pilgrimsvärd.

Varje tisdag mellan 14.00 - 18.00 finns en pilgrimsvärd i Masthuggskyrkan. Välkommen att ställa frågor om pilgrimslivet eller vandringsleder och vandringar.  Det finns alltid en kopp kaffe eller te om du vill ha, böcker att titta i och information om våra vandringar!

Stämpla ditt pilgrimspass i Masthuggskyrkan

I Glasrummet till höger i kyrkan finns Pilgrimscentrum i Göteborg. Här kan du stämpla ditt pilgrimspass.

Kyrkan är öppen vardagar mellan kl. 9 - 16. Tisdagar till 18.00.
Juni-juli-augusti alla dagar mellan kl. 9-18.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.00 finns här en pilgrimsvärd som kan berätta om pilgrimslivet och  ge tips på vandringar. Kl 18.00 firar vi Pilgrimsmässa - en veckomässa präglad av ljuständning och stillhet.