Pilgrimscentrum i Göteborg

Pilgrimscentrum i Göteborg

Pilgrimscentrum i Göteborg finns för att du ska ha möjlighet att vara pilgrim för en timme, dag eller helg. Eller kanske som din livshållning. Verksamheten bygger på ideella medarbetares engagemang.

Nyhetsbrev

Vill du prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev, klicka här och ange din e-postadress!

Visa mig Herre din väg och gör mig villig att vandra den.

Heliga Birgitta

Möt en pilgrimsvärd

På tisdagar mellan 14.00-18.00 kan du träffa en pilgrimsvärd.

Varje tisdag mellan 14.00 - 18.00 finns en pilgrimsvärd i Masthuggskyrkan. Välkommen att ställa frågor om pilgrimslivet eller vandringsleder och vandringar.  Det finns alltid en kopp kaffe eller te om du vill ha, böcker att titta i och information om våra vandringar!

Den 3, 10 och 17 juli är inga pilgrimsvärdar är på plats.

Stämpla ditt pilgrimspass i Masthuggskyrkan

I Glasrummet till höger i kyrkan finns Pilgrimscentrum i Göteborg. Här kan du stämpla ditt pilgrimspass.

Kyrkan är öppen vardagar mellan kl. 9 - 16. Tisdagar till 18.00.
Juni-juli-augusti alla dagar mellan kl. 9-18, utom torsdagar då kyrkan stänger klockan 15.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.00 finns här en pilgrimsvärd som kan berätta om pilgrimslivet och  ge tips på vandringar. Den 3, 10 och 17 juli är inga pilgrimsvärdar är på plats.  Kl 18.00 firar vi Pilgrimsmässa - en veckomässa präglad av ljuständning och stillhet.