Pilgrimscentrum i Göteborg

Information och inspiration om pilgrimsvandringar och pilgrimslivet.

Pilgrimscentrum i Göteborg gör ett informationsblad några gånger om året. Här samlar vi information om aktuella vandringar och program. Vill du ha kontinuerlig information från oss kan du  meddela ditt namn och din adress (postadress eller e-post) så skickar vi aktuellt blad.

Programblad

Pilgrimscentrum i Göteborg gör ett informationsblad några gånger om året. Här samlar vi information om aktuella vandringar och program. Vill du ha kontinuerlig information från oss kan du meddela ditt namn och din adress (postadress eller e-post) så skickar vi aktuellt blad.

En pilgrimsvandring mitt i stadens brus. Vi utgår från Järntorget där vandringen också avslutas. Sista torsdagen i månaden kl. 12.

Lunchvandring

Några vandringar i och omkring Göteborg

Vandringsförslag i Göteborg

Några vandringar i och omkring Göteborg

Möt en pilgrimsvärd

På tisdagar mellan kl. 14-18.30 kan du träffa en pilgrimsvärd.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.30 finns en pilgrimsvärd i Masthuggskyrkan. Välkommen att ställa frågor om pilgrimslivet eller vandringsleder och vandringar.  Det finns alltid en kopp kaffe eller te om du vill ha, böcker att titta i och information om våra vandringar!

Stämpla ditt pilgrimspass i Masthuggskyrkan

I Glasrummet till höger i kyrkan finns Pilgrimscentrum i Göteborg. Här kan du stämpla ditt pilgrimspass.

Kyrkan är öppen vardagar mellan kl. 9 - 16. Tisdagar till 18.30.
Juni-juli-augusti alla dagar mellan kl. 9-18.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.30 finns här en pilgrimsvärd som kan berätta om pilgrimslivet och  ge tips på vandringar. Kl 18.30 firar vi Pilgrimsmässa - en veckomässa präglad av ljuständning och stillhet.

Visa mig Herre din väg och gör mig villig att vandra den.

Heliga Birgitta