Pilgrimscentrum i Göteborg

Information och inspiration om pilgrimsvandringar och pilgrimslivet.

En studiecirkel i september för dig som vill förbereda en egen pilgrimsvandring

Att vandra till Santiago

En studiecirkel i september för dig som vill förbereda en egen pilgrimsvandring

En pilgrimsvandring mitt i stadens brus. Vi utgår från Järntorget där vandringen också avslutas. Sista torsdagen i månaden kl. 12.

Lunchvandring

Möt en pilgrimsvärd

På tisdagar mellan kl. 14-18.30 kan du träffa en pilgrimsvärd.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.30 finns en pilgrimsvärd i Masthuggskyrkan. Välkommen att ställa frågor om pilgrimslivet eller vandringsleder och vandringar.  Det finns alltid en kopp kaffe eller te om du vill ha, böcker att titta i och information om våra vandringar!

Stämpla ditt pilgrimspass i Masthuggskyrkan

I Glasrummet till höger i kyrkan finns Pilgrimscentrum i Göteborg. Här kan du stämpla ditt pilgrimspass.

Kyrkan är öppen vardagar mellan kl. 9 - 16. Tisdagar till 18.30.
Juni-juli-augusti alla dagar mellan kl. 9-18.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.30 finns här en pilgrimsvärd som kan berätta om pilgrimslivet och  ge tips på vandringar. Kl 18.30 firar vi Pilgrimsmässa - en veckomässa präglad av ljuständning och stillhet.

Visa mig Herre din väg och gör mig villig att vandra den.

Heliga Birgitta