Pilgrimscentrum i Göteborg

Information och inspiration om pilgrimsvandringar och pilgrimslivet.

Lördag 27 augusti vandrar vi till stöd för Barncancerfonden. Vi går från Vallda kyrka till Onsala kyrka

Ride of Hope

i semestertider. Svar på kontakt kan därför dröja.

Vi är ute och vandrar

i semestertider. Svar på kontakt kan därför dröja.

Sommarkyrkor

Information och karta till sommarkyrkoverksamhet. Sevärdheter, fika och andra upplevelser.

Några vandringar i och omkring Göteborg

Vandringsförslag i Göteborg

Några vandringar i och omkring Göteborg

Möt en pilgrimsvärd

På tisdagar mellan kl. 14-18.30 kan du träffa en pilgrimsvärd.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.30 finns en pilgrimsvärd i Masthuggskyrkan. Välkommen att ställa frågor om pilgrimslivet eller vandringsleder och vandringar.  Det finns alltid en kopp kaffe eller te om du vill ha, böcker att titta i och information om våra vandringar!

Stämpla ditt pilgrimspass i Masthuggskyrkan

I Glasrummet till höger i kyrkan finns Pilgrimscentrum i Göteborg. Här kan du stämpla ditt pilgrimspass.

Kyrkan är öppen vardagar mellan kl. 9 - 16. Tisdagar till 18.30.
Juni-juli-augusti alla dagar mellan kl. 9-18.

Varje tisdag mellan kl. 14 - 18.30 finns här en pilgrimsvärd som kan berätta om pilgrimslivet och  ge tips på vandringar. Kl 18.30 firar vi Pilgrimsmässa - en veckomässa präglad av ljuständning och stillhet.

Visa mig Herre din väg och gör mig villig att vandra den.

Heliga Birgitta