Kyrkans Jourtjänst

Känns livet svårt? Vill du prata med en medmänniska? Vi lyssnar på dej! Skriv till SOS-brevlådan eller ring till Jourtelefonen.

Känns livet tufft? Skriv till oss om hur du har det!
SOS-brevlådan är en webbtjänst. Du är anonym och vi har tystnadsplikt.

Skriv till SOS-brevlådan (klicka här)

Känns livet tufft? Skriv till oss om hur du har det! SOS-brevlådan är en webbtjänst. Du är anonym och vi har tystnadsplikt.

Vardagar kl 13-21
Helgdagar kl 16-21
Hur mår du? Behöver du prata med någon? Du är anonym och vi har tystnadsplikt

Ring Jourtelefonen 031800650

Vardagar kl 13-21 Helgdagar kl 16-21 Hur mår du? Behöver du prata med någon? Du är anonym och vi har tystnadsplikt

Vi finns här för dej när du behöver dela det svåra i tillvaron med någon - du kan välja att ringa eller skriva. Här kan du läsa mer om hur det fungerar och vilka vi är.

Om SOS-brevlådan och Jourtelefonen

Vill du investera en del av din tid och utveckla din förmåga att
lyssna?
Är du intresserad av att bli volontär hos oss? Vill du veta mer?
Anmäl dig till en av våra informationskvällar våren 2018:
25 januari och  7 februari.

Vill du bli volontär?

Vill du investera en del av din tid och utveckla din förmåga att lyssna? Är du intresserad av att bli volontär hos oss? Vill du veta mer? Anmäl dig till en av våra informationskvällar våren 2018: 25 januari och 7 februari.

Alla församlingar erbjuder samtalsstöd för den som behöver någon att prata med.

Samtalsstöd i församling

Alla församlingar erbjuder samtalsstöd för den som behöver någon att prata med.

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig!

Vill du göra skillnad och bidra med din tid?
Klicka för att läsa mer!

Vill du göra skillnad? Kyrkans Jourtjänst söker volontärer

Just nu är behovet av någon som svarar på anonyma samtal stort. Många ringer till Jourtelefonen och skriver till SOS-brevlådan. Vill du göra skillnad och bidra med din tid? Kyrkans Jourtjänst söker just nu nya volontärer för att bemanna Jourtelefonen och SOS-brevlådan. Klicka för att läsa mer!