Vad besökarna tycker om skötsel på kyrkogårdarna i Göteborg

Under allhelgonahelgen gjordes en enkät om kyrkogårdar och skötsel. Kyrkogårdsbesökarna tycker att vi sköter kyrkogårdar och gravar på ett bra sätt .

• Hur upplever du Göteborgs kyrkogårdar sköts överlag? 122 av 125 deltagare svarar på frågan och i snitt blir betyget 3,93 på en 4-gradig skala (där 4 är högsta betyg).

• Har du någon grav där du tar hjälp av kyrkogårdsförvaltningen för skötsel? Ja svarar 41%

• Är du nöjd med det sätt graven sköts på?​ Av dem som har skötsel  svarar de med ett genomsnittet på 3,64 på en 4-gradig skala.

Ett gott resultat på en enkel "på-stan-undersökning" på kyrkogårdarna under lördagen 3/11 2018 vid allhelgonahelgen.

Vill du se undersökningen finns den här i kortform som pdf-fil.