Musik och sånger - inför begravningen

Här följer fyra listor på musik och sånger som är vanliga vid begravningar. Hoppas att våra förslag kan hjälpa er att hitta passande musik till begravningsakten. För att kunna lyssna på musiken krävs det att du har musikappen/-programmet Spotify. Nedanstående listor länkar direkt till spellistor på Spotify.

Följande listor ersätter det kompendium med CD-skivor som gavs ut av Göteborgs kyrkliga samfällighet 2010.

Inför begravningen - stilla musik - (Ladda ner som spellista i pdf)

Inför begravningen - psalmer  - (Ladda ner som spellista i pdf)

Inför begravningen - psalmer vid helgdagar  - (Ladda ner som spellista i pdf)

Inför begravningen - solosånger  - (Ladda ner som spellista i pdf)