Ambjörnhagens kapell, Billdal, interiör
Foto: Ronald Eek

Ambjörnhagens ceremonilokal

På Göteborgs kyrkogårdsförvaltnings sydligaste kyrkogård i Billdal ligger Ambjörnhagens ceremonilokal.

Ambjörnhagens kapell ligger på Billdals kyrkogård. Kapellet byggdes 1987 och är ritat av arkitekt Arne Löveryd. Kapellet är avsakraliserat och används numera som ceremonilokal.

Antal sittplatser: 60

Adress: Billdals kyrkogårdsväg 2, 42741 Billdal

Länk till borgerliga begravningsförrättare på Göteborgs Stads portal.

Begravningsexpeditionen

Vi svarar på alla frågor om begravningar, gravsättningar, gravrätter, beställning av plaketter, gravanordningar, gravvisning, bokning av kapell, nedlagda stenar av säkerhetsskäl samt frågor om lagar och förordningar.

Du når oss på 031-731 80 80 - tryck 2 för hjälp med frågor kring begravning.
Öppet för telefon vardagar kl. 9-12, 13-15. Utifrån den pågående coronapandemin är det inte öppet för fysiska besök.
gbg.begravning@svenskakyrkan.se

Begravningsexpeditionen finns på Kvibergs begravningsplats, till vänster efter huvudentrén.

Besöksadress: Kvibergs kyrkogårdsväg 4, 41522 Göteborg