Sommarkyrkan i Källeryd

Programmet hittar ni här...

Musik i Källeryds kyrka kl.18.00

Onsdag 26 juni           Gislaveds Gospel

Torsdag 27 juni          Jazztrion, Jazzy Gents och Mikael Karlsson,

Jazztrion Jazzy Gents spelar tillsammans med Mikael Karlsson jazzstandars, visor, psalmer samt egna kompositioner. Gruppen består av:

Magnus Karlsson - Gitarr, Mats Nyström - Kontrabas, Krister Häggkvist - Trummor och Mikael Karlsson - Flygelhorn.

Lördag 29 juni             Per Elvinsson, violin. Sigvard Nyqvist, piano och orgel.

Söndag 30 juni            Vokalensemblen Cecilia, Anders Bergman och Alma Petersson.

Onsdag 3 juli                Lennart Palm, ackompanjemang. Marie Branth Wilhelmsson, sång.

Torsdag 4 juli                Oscar Knutsson violin, orgel. Samuel Knutsson, trumpet   och piano.

Lördag 6 juli                   Familjen Hellgren. Tre generationer Hellgren. Lars, Louise, Mirjam, Samuel och barnbarnen Levi, Vera, Svante och David.

Söndag 7 juli                   Sång och musik med Tore Sommehed och Sigvard Nyqvist.