Musikandakt i Ord och ton i Marieholms kyrka

Programmet hittar ni här...

VÄLKOMMNA TILL MARIEHOLMS KYRKA!

Musikandakt i ord och ton varje söndag 30 juni till 25 augusti klockan 17.00 - 17.30. Kyrkan är öppen från klockan 16.00.

30 juni      MÄRTAS GÄNG, Gnosjö.

7 juli         CARINA ABRAHAMSSON med sönerna JOHAN, OSKAR och SAMUEL Gnosjö.

14 juli       Sånger från den rika andliga sångskatten. Sång ANDERS BARD, Marieholm och orgel o piano MÄRTHA-LENA TÖREFORS, Törestorp.

21 juli       Sång MARIA FRIBERG, bördig från Lanna.

28 jul        TJERNOBYLBARNENS OAS, Bergsgården, Åsenhöga.

4 augusti   Eva Wärn, Skillingaryd, med egna vackra visor på svenska och harmoniserande bildspel.

11 augusti MILTON RUNBERGER, Smedjebo, Åsenhöga. Saxofon.

18 augusti Sång och musik med TORE SOMMEHED och SIGVARD NYQVIST.

25 augusti ALMA PETERSSON violin och JANE PETERSSON cello o piano, Gnosjö, bjuder på några av sina favoriter ur deras gemensamma repertoar.

Kontaktperson: Annika Särnmark 0703568540

Hantverkscafét i Gamla fabriken är öppet klockan 14.00 till 19.00, serverar kaffe, våfflor och hembakat! HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!