Svenska kyrkan i Glimåkra-Hjärsås

Kontakt

Svenska kyrkan i Glimåkra-Hjärsås Besöksadress: Knislingevägen 6, 28990 KNISLINGE Telefon: +46(44)346000 E-post till Svenska kyrkan i Glimåkra-Hjärsås

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Spagettikyrkan i Sibbhult

Välkommen till en lekfull kväll där vi möts över åldersgränserna och äter gott tillsammans.

Till Spagettikyrkan och Spagettikyrka mini i Sibbhult är alla välkomna - vuxen med eller utan barn, ungdom eller pensionär. Kvällen inleds med drop in och mingel kl 17. Sedan sätter vi oss till bords och äter tillsammans.

Efter maten blir det olika aktiviteter kring kvällens tema. Kvällen avslutas med en annorlunda gudstjänst kl 19.30.

På Spagettikyrka mini nöjer vi oss med en pyssel- eller skapandeaktivitet efter maten där barn och vuxna skapar tillsammans. Kvällen avslutas med en kort andakt. Datum hittar du nedan:

Onsdag 15 november: Spagettikyrka mini

Onsdag 6 december: Spagettikyrka