Verksamheterna ställer om

Glanshammars erbjuder fler utomhusaktiviteter under det rådande läget och Glanshammars kyrka är öppen för den som söker stillhet.

Vi firar gudstjänster, förrättar dop, vigslar och begravningar men för alla sammankomster gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Bland annat max 50 personers närvaro.

Nya besked kan komma under tiden, så håll koll på hemsidan för uppdaterad info.

Glanshammars kyrka är öppen vardagar 08-15. Kom in för en stunds stillhet, bön och tänd ljus. Familjer med barn får gärna leka med barnaltarskåpet eller sätta sig och rita en stund.

Kyrkan är öppen - välkommen in!

Aktivitetslåda

Låna och lek ute

På vardagar finns ”aktivitetslådan” utanför församlingshemmet. Låna saker för utelek på gräsplanen.

Behöver du prata med någon, eller praktisk hjälp? Hör gärna av dej till oss!

Församlingsexpeditionen 019-20 93 00

Josephine Cummings

Församlingsherde

Charlotte  Bergman

Charlotte Bergman

Diakon

Du kan även ringa jourhavande präst eller kontakta svenska kyrkans chatt på nätet. Jourhavande präst har öppet varje kväll/natt 17.00-08.00. Du ringer 112 och ber om att bli kopplad. Samtalet är kostnadsfritt.

Har du frågor kring Coronaviruset hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten, telefon 113 13.