Dop, vigsel och begravning

Välkommen att uppleva livets stora händelser i våra kyrkor.

I Glanshammars församling kan man döpa, viga och begrava. För bokning och mer information ring 019-20 93 00 eller skriv e-post till glanshammars.forsamling@svenskakyrkan.se.

Dop har vi på lördagar 12.00 och om den tiden är bokat 13.00 i valfri kyrka. Man kan också välja att ha dopet i gudstjänsten på söndagar men då är redan kyrkan förutbestämnd.

I samband med dopet får du gärna låna våra församlingshem, Glanshammar eller Klockargården i Lillkyrka för firande efter dopet. Församlingen har några dopklänningar som det också går bra att låna.

Vigsel har vi på lördagar 15.00 i valfri kyrka.

Begravningstider har vi på fredagar 11.00 och om den tiden är bokat så går det även 14.00 i valfri kyrka. Även här kan man låna våra församlingshem för en minnesstund om den avlidne tillhör Svenska kyrkan.

Petra  Garman

Petra Garman