Andakt inför helgen

Här hittar ni andakten inför helgen och våra övriga gudstjänster. Andakten publiceras på fredagar. Klicka här och scrolla sedan ner för att se andakten.

Våra tidigare gudstjänster

Andakten är inspelad i Burseryds kyrka. Medverkan av Daniel Sternfeldt och Kajsa Ward med sång och textläsning och Marcus Gunnarsson på piano. Klicka här och scrolla sedan ner för att se andakten.

20:e söndagen efter trefaldighet

Andakten är inspelad i Kållerstads kyrka. I gudstjänsten medverkar Gunnar Löfgren, präst och kantor Petra Dyesson. Klicka här och scrolla sedan ner för att se andakten.

19:e söndagen efter trefaldighet