Söndagens gudstjänst

Här hittar ni söndagens gudstjänster och våra övriga gudstjänster samt de som är inspelade tidigare. Vi publicera gudstjänsten kl. 10.00 på söndagar. Klicka här och scrolla sedan ner för att se söndagens gudstjänst.

Våra tidigare gudstjänster

Dagens gudstjänst är inspelad i Kållerstads kyrka. I gudstjänsten medverkar Gunilla Jarl, präst, Petra Dyesson, kantor, Johanna-Maria Johansson, textläsning och fiol samt Jonas Persson, fiol. Klicka här och scrolla sedan ner för att se gudstjänsten.

Den helige Johannes Döparens dag

Dagens gudstjänst är inspelad i Bosebo kyrka. I gudstjänsten medverkar Maria Rickardsson, diakon, Ricky Burton, kantor och Kajsa Barkestedt, psalmsång. Klicka här och scrolla sedan ner för att se gudstjänsten.

Första söndagen efter trefaldighet