Foto: Alex Giacomini /Ikon

Församlingspedagog/Assistent 100%

Vi söker en församlingspedagog/assistent med huvudsaklig placering i Gislaveds församling och viss tjänstgöring i Västbo Sankt Sigfrids församling.

Gislaveds pastorat är ett geografiskt stort pastorat beläget i västra Småland. Bygden är känd för entreprenörskap som avspeglas i en stor företagsamhet med många arbetstillfällen.

Ett prioriterat arbete i Gislaveds pastorat är dop, dopuppföljning, konfirmand- och efterkonfirmationsarbete.

I dagsläget har 8 anställda i pastoratet, utöver en förskola, sitt huvudsakliga arbete inriktat på barn, unga och föräldrar och nu hoppas vi kunna utöka styrkan med dig.

Initialt kommer tjänsten att rymma allt från yngre barn till äldre ungdomar. Huvudsaklig placering kommer att vara i Gislaveds församling och viss tjänstgöring kommer att ske i Västbo Sankt Sigfrids församling.

Vi söker dig som
Är grundad i din kristna tro och är medlem i Svenska kyrkan

Är utbildad pedagog eller har annan utbildning och/eller erfarenhet som gör att vi finner dig lämplig för tjänsten

Trivs med barn och ungdomar

Har lätt att knyta sociala kontakter

Arbetar självständigt men kan också samarbeta med andra när så behövs

I viss mån kan arbeta kvällar och helger

Har B-körkort

Frågor angående tjänsten besvaras av

Församlingsherde Gunilla Jarl, 0371-831 04

Kyrkoherde Anders Carlwe, 0371-831 55

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du per mail eller fysiskt brev till:
gislaveds.pastorat@svenskakyrkan.se

Gislaveds pastorat
332 22 Gislaved

Intervjuer sker fortlöpande

Sista ansökningsdag 12/1-2023

Varmt välkommen med din ansökan!