Foto: Maria Wiss

Blomstra (vecka)

Blomstra(vecka) på Tallnäs stiftsgård Mån 7 juni till fredagen den 11 juni 2021. Det finns ett fåtal platser kvar.

Vid Linnesjöns strand kan du vistas och vara i den svenska sommaren på ett traditionellt sätt. God mat, bekväma rum och ett vackert kapell för vilsamma stunder. Ett program som du själv är med och utformar. Dagar som ska fylla både kropp och själ med det vi behöver som bäst.

Vi kommer att starta med en gemensam träff i Gislaveds församlingshem under tidig vår där vi tillsammans lägger upp och formar dessa dagar efter önskemål och intressen.

Transport till Tallnäs. Fem dagar med fyra övernattningar i enkelrum med helpension. Start mån kl 11:00 och avslutning med lunch på fredagen. Transport hem till Gislaved. Denna förmån ingår i Ingvar Kamprads satsning på pensionärer och diakoni i Växjö stift och kostar dig därför ingenting!

Tallnäs stiftsgård Foto: Maria Wiss

Det finns 20 platser och det finns möjlighet att nominera personer att få åka med. Du kan nominera någon som du tycker är ensam och behöver lite guldkant på tillvaron, någon som du tycker har ställt upp för andra, någon du tycker bara ”behöver detta”. Självklart kan du också nominera dig själv. Man måste vara pensionär alt sjukpensionär. Du skriver ett mail eller brev där du motiverar varför just denna person eller du själv ska få åka med till Tallnäs.

Ser fram emot en härlig sommarvecka!

Maria Wiss

maria.wiss@svenskakyrkan.se