Foto: Albin Hillert / Ikon

Aktuell coronainformation bl.a. "Vad är inställt?"

Getinge-Oskarströms pastorat anpassar sin verksamhet efter de nationella och regionala restriktionerna. Här hittar du information om vad som gäller. Öppettiderna i vår expedition och växel måndag - fredag 09:00-12:00.

För att motverka eventuell spridning av Coronavirus väljer pastoratet att ställa in en stor del av våra aktiviteter. Vi anpassar vår verksamhet att gälla max 8 personer vida allmänna sammankomster (exkluderat begravningar, då gränsen är 20 personer).
 Se listan nedan för de verksamheter som nu är inställda.

För aktuell information i pastoratet; följ uppdateringar här på hemsidan, i annonser och information på anslagstavlor.

Vi tar Folkhälsomyndighetens rekommendationer på allvar. 70+ ska vara rädda om sig och istället för gudstjänstbesök kan du nu ta del av våra digitala gudstjänster. Läs mer här om var du kan se dessa.

Har du inte möjlighet att se våra egna digitala gudstjänster rekommendear vi helgsmålsringning i SVT 1, på lördagar 17.50 samt Gudstjänst i SVT 2 på söndagar 10.00 och Radiogudstjänst kl 11.00 på SR P1.

Kyrkan är öppen för dig
Vill du komma in en stund och sätta dig en kyrkbänk, för att tända ljus, för enskild andakt - välkommen in!
Kyrkorna i Getinge, Oskarström och Enslöv är öppna för besök: vardagar ca 08.00-14.30 samt söndagar 13.00-15.00.

För Slättåkra-Kvibille gäller följande:
Slättåkra kyrka vardagar ca 08.00-14.30.
Söndagar:
24 och 31 januari Slättåkra kyrka
7 februari Kvibille Församlingshem
14 februari Slättåkra kyrka
21 februari i Kvibille Församlingshem

Youtube och Facebook
I dessa tider har vi ökat vår digitala närvaro. Dvs när det nu inte funkar för dig att ta dig till kyrkan så kan du istället träffa oss genom de filmer vi lägger ut på vår Youtube-kanal (sök på Getinge-Oskarström) eller om du har Facebook; då hittar du våra filminlägg på våra församlingars Facebook-sidor. Dessa filmer läggs även här på hemsidan.

INSTÄLLDA AKTIVITETER
Med reservation för ytterligare ändringar.

Gudstjänster. Våra gudstjänster är just nu enbart digitala, dvs vi sänder via Youtube och de läggs även här på vår hemsida. Läs information ovan.

Veckomässa/Veckoandakt
Enslövs och Oskarströms församlingar. TILLS VIDARE

Öppet hus, Trivselträffar, Luncher, Julgröt
Dessa aktiviteter är inställda TILLS VIDARE

Körer
Vuxenkörer. TILLS VIDARE
Barn- och ungdomskörer. TILLS VIDARE

Äldreboenden
Inga andakter, gäller samtliga serviceboenden och äldreboenden. De som genomförs är digitala.

Barn- och ungdomsverksamhet
All barn- och ungdomsverksamhet.TILLS VIDARE

Konfirmandgrupper
Konfirmandgrupperna genomförs digitalt den närmaste tiden.

KONTAKTUPPGIFTER
Vill du prata med någon eller få mer information, så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Enslöv
Joachim Franzén 035-192411