Foto: Albin Hillert / Ikon

Aktuell pandemiinformation

Getinge-Oskarströms pastorat anpassar sin verksamhet efter de nationella och regionala restriktionerna. Här hittar du information om vad som gäller. Öppettiderna i vår expedition och växel måndag - fredag 09:00-12:00.

Vi följer nu restriktionen om 1 meters avstånd. För våra kyrkor innebär det att maxgränsen blir cirka 50 personer, förutom i Skavböke kapell som är mindre och antalet istället är ca 20 personer.
För fortsatt aktuell information i pastoratet; följ uppdateringar här på hemsidan, i annonser och information på anslagstavlor.

Gudstjänster
Från och med den 1 juni kan du besöka våra gudstjänster utan krav på anmälan. I och med detta sänder vi inte längre digitala gudstjänster, men vi fortsätter att lägga ut en ”inför helgen-hälsning” på fredagar. Läs mer här om var du kan se dessa KLICKA HÄR.

Har du inte möjlighet att ta dig till kyrkan rekommendear vi helgsmålsringning i SVT 1, på lördagar 17.50 samt Gudstjänst i SVT 2 på söndagar 10.00 och Radiogudstjänst kl 11.00 på SR P1.

Kyrkan är öppen för dig
Vill du komma in en stund och sätta dig en kyrkbänk, för att tända ljus, för enskild andakt - välkommen in!
Kyrkorna i Slättåkra, Oskarström och Enslöv är öppna för besök vardagar ca 08.00-14.30.

Youtube och Facebook
Pandemin har vi ökat vår digitala närvaro. En del av våra filmer ligger kvar ett tag och du hittar dem på vår Youtube-kanal (sök på Getinge-Oskarström) eller här på hemsidan.

ÖVRIGA AKTIVITETER:

Tidigare har vi här informerat om vad som är inställt. Nu vänder vi på det hela och säger istället: I vår kalender här på hemsidan, i predikoturerna i HP och HN, på våra anslagstavlor, notiser på våra församlingars Facebook-sidor - där hittar du information om vilka aktiviteter vi startat upp.