Konfirmation

Utforska livet på egen hand och i gemenskap med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.

Du är viktig!

Konfirmationstiden är ett erbjudande om att fundera kring livets stora frågor, om Gud, dig själv och världen. Även om du inte har bestämt dig om du tror på Gud eller ej, kan du se fram emot en spännande upplevelse, nya vänner och annorlunda idéer.

Nu är det dags för dig som är född 2005 att konfirmera sig!

Inom kort skickar vi ut en liten folder i din brevlåda. Har du inte fått någon så hör av dig så skickar vi en till dig.

-------------------------------------------------------------------

Fem alternativ:

För samtliga alternativ innebär konfirmandtiden att du är med i församlingens gudstjänstliv och under våren åker alla pastoratets grupper på ett gemensamt läger. Alla alternativ är kostnadsfria!

Funktionsnedsättning eller andra särskilda behov är inget hinder för att konfirmeras. Kontakta oss så försöker vi tillsammans hitta en lösning som passar Dig! Du kan välja vilken församling/grupp/tid som fungerar bäst för dig så:

LÄS, FUNDERA, HÄNG PÅ, TESTA, HA KUL

VARANNAN VECKA

ONSDAGAR i Enslöv
Vi träffas på onsdagar varannan vecka, samt vissa söndagar i samband med gudstjänst.
Onsdagsträffarna är kl. 16.00-18.00 i Enslövs församlingshem.
Information och inskrivning i början av september.
Vi åker på två läger: sep/okt fred-sön och ett gemensamt läger med Oskarström mar/apr fred-sön.
Konfirmation i maj 2020, Enslövs kyrka.

TORSDAGAR i Oskarström
Vi träffas på torsdagar varannan vecka, samt vissa söndagar i samband med gudstjänst.
torsdagsträffarna är kl. 16.00-18.00 i Oskarströms församlingshem.
Information och inskrivning i början av september.
Vi åker på två läger: sep/okt fred-sön och ett gemensamt läger med Enslöv mar/apr fred-sön.
Konfirmation i maj 2020, Oskarströms kyrka.

TISDAGAR i Getinge (Omega)
Vi träffas på tisdagar varannan vecka, samt vissa söndagar i samband med gudstjänst.
Tisdagsträffarna är kl. 16.00-18.00 i Getinge församlingshem.
Omegagruppen har en viss aktiv (sport och rörelse) approach.
Information och inskrivning i början av september.
Vi åker på två läger: sep/okt fred-sön och mar/apr fred-sön.
Konfirmation i maj 2020, Getinge kyrka.

HORSE POWER

Horse power är gruppen för dig med stort ridintresse och egen häst. Träffarna sker tillsammans med sommargruppen. När det är dags för läger åker ni till Lundåkra utanför Kvibille med er häst och övernattar måndag-fredag. Varje dag ingår en lektion med legitimerad instruktör.
Information och inskrivning okt/nov
Beroende på gruppsammansättningen kommer vi gemensamt besluta var vi har vår bas under sommarveckorna och i vilken kyrka konfirmationen sker.
Konfirmation första helgen i juli.

SOMMARGRUPP

Sommargruppen är förlagd till vår-sommar 2020.
Vi träffas ungefär en gång/månad under våren och sedan kör vi tre veckor på sommarlovet direkt efter skolterminens (skolans) slut.
En av de tre veckorna är lägervecka.
Information och inskrivning okt/nov
Konfirmation första helgen i juli.

anmÄLAN:

1. Posta/lämna in ifylld blankett från konfirmandfolderna till:
    Svenska kyrkan i Getinge-Oskarströms pastorat, Björkallén 1, 313 33 Oskarström
  2. Maila alla uppgifter som står på blanketter till walter.cervin@svenskakyrkan.se.

Vi bekräftar alla anmälningar med ett mail inom en vecka. Har du inte hört något så hör gärna av dig igen så inget missats på vägen. Mer information kommer från vardera konfirmandledare i början av hösten.

Vi ser fram emot att träffa dig!

kontakt:

Walter Cerwin, 035-192443, walter.cerwin@svenskakyrkan.se