Barn och ungdom i Enslöv

Att levandegöra kyrkans budskap både genom lek och undervisning och därigenom skapa en naturlig grund för ett aktivt deltagande i kyrkans verksamhet livet igenom.

För kontinuerlig information gå gärna med i facebook-gruppen:
"Barnverksamhet i Enslövs församling/Åled"

Höstterminsstart v. 37

Vid direkt hämtning eller lämning i församlingshemmet glöm inte att meddela församlingspedagogerna.
Ingång baksidan - varmt välkomna!

Öppen Förskola (0-5 år) Liten & Stor

Torsdagar 8.30 - 12.00
FredagAR 8.30-12.00

Sång, pyssel, fika, lek och trevliga pratstunder. Drop-in och fika ca. kl. 10.00.

Stjärnorna (4 år)

tisdagar 9.30-11.10

Vi sjunger, berättar bibelberättelser, pysslar, leker och har fruktstund. Barnen hämtas och lämnas på Åleds förskola.

Fiskarna (5 år)

tisdagar 12.30-14.10

Vi samtalar om små och stora saker. Har bibelberättelser, sång, lek, pyssel och skapande. Barnen hämtas och lämnas på Åleds förskola.

Häng på! (åk 3-6)

måndagar 14.30-16.30

Skapande, lek, pyssel, spel, mellanmål. Vi samtalar om saker som berör och är aktuella för era barn.

Gott och blandat! (åk F-2) grupp 1

torsdagar 14.30-15.50

Pyssel, sång, lek, samtal och gemenskap. Vi hämtar och lämnar på Åledsskolan.

Gott och blandat! (åk F-2) grupp 2

Fredagar 13.15-14.30

Pyssel, sång, lek, samtal och gemenskap. Vi hämtar och lämnar på Åledsskolan.