Barn och ungdom i Oskarström

Att levandegöra kyrkans budskap både genom lek och undervisning och därigenom skapa en naturlig grund för ett aktivt deltagande i kyrkans verksamheter livet igenom.

Vårterminen startar v. 3 2019.
För kontinuerlig information gilla gärna församlingens sida på facebook:
"Oskarströms församling"

Kyrkis - Öppna förskolan (0-5 år med vuxen)

Torsdagar kl. 13.00-16.00
Fredagar kl. 08.30-11.30

Vi träffas i församlingshemmet där vi pysslar, leker, sjunger och fikar tillsammans.
Kostnad för fika: 10kr/vuxen och 1 kr/år/barn

Fun kids (åk F-2)

Tisdagar kl. 16.00-17.15

En grupp för dig som tycker om att leka, pyssla och ha kul tillsammans. Barnen blir hämtade på Espereds och Valhallas fritids kl.15.00. Glöm inte att anmäla hämtning till Veronica Gunnarsson och fritids.
Ledare: Veronica Gunnarsson

Mixat (åk 3-6) OBS! Ny dag!

torsdagar kl. 17.00-18.30

Till Mixat är du välkommen som tycker om att pyssla, snacka, spela spel och umgås.
Ledare: Veronica Gunnarsson

Unga Gunget (F-klass och uppåt)

Onsdagar kl. 15.30-16.30 (OBS! ÄNDRAD ÅLDER)

Kyrkans barnkör för dig som tycker om att sjunga. Barnen blir hämtade Espereds och Valhallas fritids kl.15.00. Anmäl hämtning till Veronica Gunnarsson och fritids.
Ledare: Ylva Ericsson och Veronica Gunnarsson

Unga Gunget + (åk 3 och uppåt)

Onsdagar kl. 16.30-17.00

För dig som vill sjunga lite extra!
Ledare: Ylva Ericsson och Veronica Gunnarsson

KU - Kyrkans Ungdom (åk 7 och uppåt)

torsdagar kl. 19.00-21.00

Ungdomsgrupp för dig som vill träffa andra ungdomar och hitta på saker tillsammans! Laga mat, filmkvällar, spelkvällar, utflykter med mera.

Familjegudstjänster

Under våren har vi några familjegudstjänster med olika teman i Oskarströms kyrka, där ovanstående grupper deltar på olika sätt. Mer information kommer.