Barn och ungdom i Oskarström

Att levandegöra kyrkans budskap både genom lek och undervisning och därigenom skapa en naturlig grund för ett aktivt deltagande i kyrkans verksamheter livet igenom.

Vårterminen startar v. 3 2019.
För kontinuerlig information gilla gärna församlingens sida på facebook:
"Oskarströms församling"

Kyrkis - Öppna förskolan (0-5 år med vuxen)

Torsdagar kl. 13.00-16.00
Fredagar kl. 08.30-11.30

Vi träffas i församlingshemmet där vi pysslar, leker, sjunger och fikar tillsammans.
Kostnad för fika: 10kr/vuxen och 1 kr/år/barn
Ledare: Elin Nordin-Persson

Fun kids (åk F-2)

Tisdagar kl. 16.00-17.15

En grupp för dig som tycker om att leka, pyssla och ha kul tillsammans. Barnen blir hämtade på Espereds och Valhallas fritids kl.15.00. Glöm inte att anmäla hämtning till Elin Nordin-Persson och fritids.
Ledare: Ledare: Elin Nordin-Persson & Gunilla Hinterlach

Mixat (åk 3-6) OBS! Ny dag!

torsdagar kl. 17.00-18.30

Till Mixat är du välkommen som tycker om att pyssla, snacka, spela spel och umgås.
Ledare: Elin Nordin-Persson & Stine Litte

Unga Gunget (F-klass och uppåt)

Onsdagar kl. 15.30-16.30 (OBS! ÄNDRAD ÅLDER)

Kyrkans barnkör för dig som tycker om att sjunga. Barnen blir hämtade Espereds och Valhallas fritids kl.15.00. Anmäl hämtning till Ylva Ericsson eller Elin Nordin-Persson och fritids.
Ledare: Ylva Ericsson & Elin Nordin-Persson

Unga Gunget + (åk 3 och uppåt)

Onsdagar kl. 16.30-17.00

För dig som vill sjunga lite extra!
Ledare: Ylva Ericsson och Elin Nordin-Persson

KU - Kyrkans Ungdom (åk 7 och uppåt)

torsdagar kl. 19.00-21.00

Ungdomsgrupp för dig som vill träffa andra ungdomar och hitta på saker tillsammans! Laga mat, filmkvällar, spelkvällar, utflykter med mera.
Ledare: Stine Litte & Walter Cervin

Familjegudstjänster

Under våren har vi några familjegudstjänster med olika teman i Oskarströms kyrka, där ovanstående grupper deltar på olika sätt. Mer information kommer.