Barn och ungdom i Getinge-Rävinge

Att levandegöra kyrkans budskap både genom lek och undervisning och därigenom skapa en naturlig grund för ett aktivt deltagande i kyrkans verksamheter livet igenom.

För kontinuerlig information gå gärna med i facebook-gruppen:
"Barnverksamheten i Getinge- Rävinge församling"

Vårterminen startar v. 3 2019

Öppen Förskola (0-5 år med vuxen)

Tisdagar 9.00 - 11.30

Kyrkans öppna förskola är en träffpunkt där du kan knyta nya kontakter och dela
gemenskap med andra barn och vuxna. Här finns möjlighet för barn 0-5 år, tillsammans med vuxen pyssla, leka, sjunga eller bara vara!

Fika 20 kr, möjlighet till swish finns!

Juveler - Briljanter (åk F-5) 2 grupper

Onsdagar: kl. 13.30-16.15 F-klass - åk. 3
Onsdagar: kl. 15.00-17.15 åk. 4-5

Är du mellan 6 och 11 år? Gillar du att pyssla, leka, sjunga, baka, lära känna nya kompisar eller göra andra roliga saker? Häng då med till Getinge församlingshem!

Vi träffas en gång i veckan och ca tre gudstjänster per termin (söndagar). Vi hämtar på skolan och har planerad verksamhet med kör och skapandegrupp. Det finns möjlighet att stanna kvar till 17.15 för er som slutar 16.15.

Vi bjuder på mellanmål till alla
De flesta deltar i både kör och skapande verksamhet. Vill du bara vara med i en av grupperna så går det också bra. Hör av dig för exakta tider.
Glöm inte att anmäla hämtning både till ledarna och fritids.

Ungdomskör (åk 6 och uppåt)

TIsdagar 16.00-17.00

Kören sjunger i stämmor, solo och medverkar i t.ex. familjegudstjänster och Luciatåg. I höst blir det en blandad repertoar både på svenska och engelska bland annat Avicci, Zara Larsson och utan dina andetag. Det finns möjlighet att komma till församlingshemmet före körövningen och spela spel, pyssla, göra läxor eller bara hänga. Fika till självservering finns.

Gudstjänster

Under våren firas gudstjänster med olika teman och där ovanstående grupper deltar på olika sätt. Mer information kommer till medverkande grupper.