Barockensemblen och Korinterna

För åldrarna 12 och uppåt...

Ungdomskören/barockensemble

Barockensemblen är en liten ensemble som träffas. Här finns tillfällighet att vara med på söndagens mässor och framföra olika musikstycken.
Gruppen börjar träffas i oktober.
För mer information kontakta gärna Kerstin Larsson.

Korinterna

Korinterna grundades 1981 av Eva Svanholm Bohlin och leds sedan 2005 av Genarps församlings kyrkomusiker Kerstin Larsson.

Kören sjunger också i Lunds Domkyrka, där den har sin andra hemvist.
Flickorna är mellan 12 - 20 år och medverkar regelbundet i församlingarnas gudstjänster.
Repertoaren består av gamla och nya sakrala verk av svenska och av utländska tonsättare, men även av ny profan musik.
Korinterna tillämpar inträdesprov och repeterar en till två gånger per vecka i Mikaelssalen i Lund.
Kören har deltagit i svensk TV och i körfestivaler runt om i Europa.

Om du vill veta mer kontakta gärna Kerstin Larsson för mer information.

Kerstin Larsson

Kyrkomusiker