Studiecirkel om Kristen Tro

"Med ett nyfött barn i famnen fylls man av förundran inför livet. När man går från långvårdsavdelningen där någon dött känner man att det måste finnas något mer. Kristen tro handlar om allt som ryms i livet och man känner att Gud har med detta att göra"

Välkommen till vårens studiecirkel om kristen tro!

Vi samtalar med varandra i en trevlig och tillåtande atmosfär och avslutar varje samtal kring kaffebordet.
Alla är välkomna att vara med. Ingen deltagaravgift.

Vi träffas följande datum kl 19-21 i KyrkStugan: 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 25/4, 9/5 och 23/5.

Vill du veta mer?

Östen Hallenborg