Samtalsgruppen om Kristen Tro

I år läser och diskuterar vi boken "Bonhoeffer-Präst-Martyr-Spion" av E. Metaxas.

Med anledning av corona/covid-19

Nu har de flesta verksamheterna sommaruppehåll under juni-augusti.

Vi hoppas att verksamheterna kan komma igång igen till hösten men pga. Covid-19 kan det bli ändringar.
Titta gärna i kalendern här på hemsidan för aktuell information och på vår facebooksida.

I år är det 75 år sedan befrielsen av Förintelselägret Auschwitz. Därför vill vi i församlingen under denna termin lyfta fram en av den protestantiska kyrkans viktiga teologer, Dietrich Bonhoeffer född 1906, avrättad av nazisterna 1945. Vi läser boken ”Bonhoeffer - Präst-Martyr-Spion” av Eric Metaxas.

Vi välkomnar både gamla och nya deltagare i gruppen. För mer information och anmälan, kontakta Rikke Möller Andersen, som leder gruppen.

Vi träffas i Kyrkstugan på torsdagar mellan kl. 19.00-20.30, med start den 24 september och träffas sedan följande datum: 8 oktober, 5 november, 19 november och 3 december.

Vill du veta mer?

Rikke Möller Andersen