Samtalsgruppen om Kristen Tro

Vi börjar träffas med avstånd torsdagen den 8 oktober

Med anledning av covid-19

Restriktionerna fortsätter och endast 8 personer får samlas samtidigt (undantag för begravningar där 20 personer får samlas) och det innebär att alla verksamheter pausas hela januari månad. Vi kommer endast att sända digitala gudstjänster. Förhoppningsvis kan verksamheterna och gudstjänsterna starta igen när smittspridningen har minskat.

I år är det 75 år sedan befrielsen av Förintelselägret Auschwitz. Därför vill vi i församlingen under denna termin lyfta fram en av den protestantiska kyrkans viktiga teologer, Dietrich Bonhoeffer född 1906, avrättad av nazisterna 1945. Vi läser boken ”Bonhoeffer - Präst-Martyr-Spion” av Eric Metaxas.

Vi välkomnar både gamla och nya deltagare i gruppen. För mer information och anmälan, kontakta Rikke Möller Andersen, som leder gruppen.

Vill du veta mer?

Rikke Möller Andersen