Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Genarps församling Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Kyrkovägen 11, 24771 Genarp Postadress: Genarps församling, Box 14, 24727 Genarp Telefon:+46(40)315600 E-post till Genarps församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Studiecirkel om Kristen Tro

Gruppen som diskuterar och samtalar

Välkommen till höstens studiecirkel om kristen tro! Vi är ett gäng samtalsglada personer som samlas varannan torsdag kl. 19.00-20.30 i Kyrkstugan i en mycket fri och tillåtanda anda. Boken som vi började på förra terminen och som vi skall fortsätta med denna termin heter ”På tal om livet”. Författaren, Esbjörn Hagberg, skriver: ”Här bjuder jag in dig som läsare att bli en del av ett samtal där jag låter Jesus ställa frågan för att se vart den för oss, Det är ett samtal du själv fortsätter där jag tystnar”.

Vi försöker inte i samtalsgruppen att lösa livets gåta men låter gärna det kristna perspektivet komma in i vårt liv. Alla kan vara med. Ingen fråga är för liten eller dum. Alla frågor behandlas med största respekt. Som du förstår är vi inga experter utan glada amatörer som vandrar tillsammans på livets väg med allt vad det innebär.

Vi träffas följande dagar: 12/9 (hemma hos Östen), 26/9, 10/10, 24/10 och 7/11 i Kyrkstugan.

 

Vill du veta mer?

Östen Hallenborg

Östen Hallenborg

Genarps församling