Kyrkans Barncafé

Verksamhet för barn i årskurs 1-3

Kyrkans Barncafé

För alla barn från årskurs 1-3

I Kyrkans Barncafé får barnen upptäcka kyrkan och bekanta sig med kristendomens traditioner. Tillsammans lär vi känna några av bibelns historier - och de spännande personer som det berättas om.

Vi kommer att fika tillsammans, leka, pyssla, skapa, samtala och umgås i en barnvänlig miljö. Man måste inte vara döpt för att delta. Verksamheten är öppen för alla då vi möts utifrån en kristen värdegrund.

Barnen blir hämtade av en av kyrkans medarbetare på skolan ca kl 14.50 och vi går tillsammans till kyrkan och börjar med fika ca kl 15.00. Vi slutar kl 17.00 och ni föräldrar ansvarar själva för att hämta era barn.

Ansvarig ledare är Rikke Möller Andersen med hjälp av Ylva Cole.

Vårterminen börjar igen den 7 februari.

Övrig information kontakta Rikke Möller Andersen, se nedan.

Rikke Möller Andersen

- Komminister