Församlingshemmet Lilla Mariagården

Mariakyrkans församlingshem är Lilla Mariagården - ett rött hus som ligger precis bredvid kyrkan. Det är ett utmärkt ställe för dopkaffe och minnesstund.

I Lilla Mariagården finns  ett litet kök och en matsal med plats för ca 35-40 gäster. Här finns även ett litet vardagsrum med tv och dvd-spelare och där kan barnen leka. Under våren och sommaren kan du också utomhus i Mariaträdgården om du vill och det går också att låna församlingens grillar. Hyran är 500 kronor, 750 kr för icke-medlem, grillkol och tändvätska kostar 70 kr. Du disponerar lokalen ungefär fem timmar.

Tala med bokningscentralen i samband med att du bokar dop eller begravning.