Bibeln berättar

Öppet Bibelstudium. Vi vandrar utifrån olika teman igenom Bibelns berättelser och budskap tillsammans. Undervisning varvas med samtal och egna reflektioner.

Vi träffas i församlingshemmet Gustavigården på Kyrkogatan 28 i Göteborg på torsdagar på udda veckor kl. 13-14.30, dock ej torsdag före helgdag. Terminen startar 18 januari, terminsavslutning 31 maj. Ledare Josefine Callenberg. Ingen anmälan!

Den som önskar köpa en lunchsmörgås eller dylikt och dela en stunds gemenskap kl 12.30 efter Ord inför helgen, gudstjänsten som börjar kl. 12 i Domkyrkan.

Ta med egen bibel om du har, och anteckningsmaterial.

Kontakt Josefine Callenberg
josefine.callenberg@svenskakyrkan.se