Spädbarnsmassage

Våren 2019 kommer det tyvärr inte att starta upp nya grupper.

Spädbarnsmassage

Kärleksfull beröring är livsviktigt för oss människor, stora som små och är ett otroligt bra sätt att främja en stark anknytning mellan förälder och barn men också för att ge sig själv och sitt barn en stunds avslappning och avkoppling tillsammans. Vi går igenom massagen och dess olika strykningar uppdelat på 5 tillfällen. Kursen är för föräldrar med barn 2 månader - ca 8 månader (innan de börjar krypa). Vi delar en stunds gemenskap, fikar, pratar och umgås tillsammans. Ingen kostnad. Max deltagande familjer 8. Ingen avgift men anmälan är bindande.

Hemlingby kyrka, Hemlingbyvägen 2

Sofia  Wester-Eriksson