Resekonfa 2020

För dig som tycker om att resa finns RESEKONFA. Det finns flera olika resegrupper och om du anmäler dig till resekonfa så ska du ange vad du väljer i första, andra och tredje hand. Eftersom vi värnar om miljön så reser vi med tåg när det är möjligt. Resorna blir vid påsk eller Kristi Himmelsfärd.

Anmäl dig senast den 16/9
till gavle.bokning@svenskakyrkan.se
I anmälan skriver du:
Ditt namn, telefon, personnummer, namn på dina vårdnadshavare och telefonnummer till dem.

När du väljer RESEKONFA ska du skriva vilken resegrupp du vill vara med i, i första hand, andra hand och tredje hand. Du får då också ange EN kompis som du vill gå i samma grupp som.