Drop-in i Strömsbro kyrka

Lördag 7 december

Drop-in-dag för dop, vigsel och välsignelse över ingånget äktenskap

En festdag då vi firar kärleken mellan människor, och mellan Gud och människor. Präster, musiker, vaktmästare, kaffe och tårta finns för er som längtar efter att fira kärleken till varandra. Du behöver en partner (en måste vara medlem i Svenska kyrkan) och du behöver en giltig hindersprövning (beställs hos Skatteverket) och ID-handlingar. Vi ordnar resten!
Välkommen till bröllop eller dop. Det behöver inte vara en stor och dyr tillställning, det viktiga är själva kärnan - tro, hopp och kärlek.

Petter  Nordlander

Petter Nordlander