Hille församling

Strax norr om Gävle ligger Hille vid kusten med viss skärgård, med Testeboån i sydväst och vid Hille- och Mårdängsjöarna som åtskils av en rullstensås. Socknen är slättbygd med odlingsbygd vid ån och sjöarna och skogsbygd i övrigt.  Namnet Hille kommer från kyrkbyn och innehåller hill, 'hylla' som här betyder 'avsats, upphöjd plats' syftande på åsbranten vid Hillesjön.

Söndag 26 januari kl 16.00.

Talare-Sandra Englund.
Sång-Joakim Lindblad.
Präst-Daniel Andrén.
Musiker-Elisabet Sköld.
Diakon-Anneli Ekholm.

"Rastplats för resande" - Hille kyrka

Söndag 26 januari kl 16.00. Välkommen till Hille Kyrka på Rastplats, en gudstjänst inspirerad av Tolvstegsprogrammet. Talare-Sandra Englund. Sång-Joakim Lindblad. Präst-Daniel Andrén. Musiker-Elisabet Sköld. Diakon-Anneli Ekholm.