Hamrånge församling

Några mil norr om Gävle, strax innan gränsen till Hälsingland ligger Hamrångebygden med bl.a. Norrsundet, Bergby, Hamrångefjärden och Axmar. I Hamrångebygden finns både jordbrukslandskap och fiskelägen. På Prästberget i Bergby ligger Hamrånge kyrka och en liten bit därifrån finns lokaler för församlingens vardagliga verksamhet.

Vi återkommer med datum för öppning.
Begravningar sker i Österheds kapell.

Renovering av Hamrånge kyrka

Kyrkan kommer att hållas stängd för renovering fr.o.m. 1/10 2019 och en tid framåt. Vi återkommer med datum för öppning. Under tiden kommer gudstjänster, mässor, dop och vigslar att hållas i Församlingshuset, i Österheds kapell och på Fyren (i Norrsundet). Begravningar sker i Österheds kapell. Soppluncher, öppen förskola, pilgrimsBarn och all annan verksamhet fortsätter, som vanligt, i Kyrkans hus, Församlingshuset och på Fyren!