Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Gästrikekustens pastorat Besöksadress: Hillevägen158, 80649 Gävle Postadress: Hillevägen 158, 80649 Gävle Telefon:+46(26)635030 E-post till Gästrikekustens pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hamrånge församling

Några mil norr om Gävle, strax innan gränsen till Hälsingland ligger Hamrångebygden med bl.a. Norrsundet, Bergby, Hamrångefjärden och Axmar. I Hamrångebygden finns både jordbrukslandskap och fiskelägen. På Prästberget i Bergby ligger Hamrånge kyrka och en liten bit därifrån finns lokaler för församlingens vardagliga verksamhet.

Kyrkan kommer att hållas stängd för renovering fr.o.m. 1/10 2019 och en tid framåt.
Vi återkommer med datum för öppning.
Under tiden kommer gudstjänster, mässor, dop och vigslar att hållas i Församlingshuset, i Österheds kapell och på Fyren (i Norrsundet). 
Begravningar sker i Österheds kapell.
Soppluncher, öppen förskola, pilgrimsBarn och all annan verksamhet fortsätter, som vanligt, i Kyrkans hus, Församlingshuset och på Fyren!

Renovering av Hamrånge kyrka

Kyrkan kommer att hållas stängd för renovering fr.o.m. 1/10 2019 och en tid framåt. Vi återkommer med datum för öppning. Under tiden kommer gudstjänster, mässor, dop och vigslar att hållas i Församlingshuset, i Österheds kapell och på Fyren (i Norrsundet). Begravningar sker i Österheds kapell. Soppluncher, öppen förskola, pilgrimsBarn och all annan verksamhet fortsätter, som vanligt, i Kyrkans hus, Församlingshuset och på Fyren!