Foto: Magnus Aronsson/IKON

Dop - Konfirmation - Vigsel - Begravning

Dop & vigslar sker vanligtvis på lördagar eller söndagar i våra kyrkor, men det går självklart bra att döpa eller viga sig i någon annan lokal.

Dopklänningar finns för utlåning och i samband med dopet går det oftast bra att låna någon församlingssal för dopkaffe.

Vill du veta mer om dop och vigsel eller kanske boka tid är du välkommen att ringa till vår expedition eller någon av våra präster.

I kalendern, nederst på sidan, kan du se vilka dop- & vigseltider som finns lediga.

Expedition

Präster

Boka själv?!

Vi försöker få till en bokningskalender där du kan se vilka dop- & vigseltider som finns lediga och skicka en bokningsförfrågan.
      Nedan kan du se lediga tider. Du får sedan ringa eller mejla in en bokningsförfrågan. Detta gör du enklast till Anna Wedin.
      I kalendern ser det ut som att det bara är Hille kyrka som gäller för dop och vigslar..- detta är för att vi måste välja en lokal... Det går självklart bra att döpa eller viga sig i någon annan av våra lokaler i Hamrånge eller Hille.

Tack för ditt tålamod!