Dop - Vigsel - Begravning

Dop sker vanligtvis på lördagar eller söndagar i våra kyrkor.
Dopklänningar finns för utlåning och i samband med dopet går det oftast bra att låna någon församlingssal för dopkaffe.

Vill du veta mer om dop och vigsel eller kanske boka tid är du välkommen att ringa till våra expeditioner eller någon av våra präster.

Expedition

Maria Granlund

Administratör, Församlingsexpedition, Hamrånge

Anna Wedin

Förvaltningsassistent, Församlingsexpedition, Hille

Präster

Daniel Andrén

Clara Bergel Jansson

Komminister

Simon Hedlund

Komminister

Boka själv?!

Vi försöker få till en bokningskalender där du kan se vilka dop- & vigseltider som finns lediga och skicka en bokningsförfrågan. Just nu krånglar filtreringen till vår webbplats... Antingen syns all verksamhet eller ingen.... eller två tider av tre.... Så kalendern nedan är iget att lita på just nu....
Tills vi får allt att fungera ringer du expeditionerna för att boka tid!

Tack för ditt tålamod!