Dop - Konfirmation - Vigsel - Begravning

Dop sker vanligtvis på lördagar eller söndagar i våra kyrkor.
Dopklänningar finns för utlåning och i samband med dopet går det oftast bra att låna någon församlingssal för dopkaffe.

Vill du veta mer om dop och vigsel eller kanske boka tid är du välkommen att ringa till våra expeditioner eller någon av våra präster.

Expedition

Präster

Daniel Andrén

Clara Bergel Jansson

Komminister

Simon Hedlund

Komminister

Boka själv?!

Vi försöker få till en bokningskalender där du kan se vilka dop- & vigseltider som finns lediga och skicka en bokningsförfrågan.
Nedan kan du se lediga tider. Du får sedan ringa eller mejla in en bokningsförfrågan. Detta gör du enklast till Anna Wedin eller Maria Granlund.
I kalendern ser det ut som att det bara är Hille kyrka som gäller för dop och vigslar..- detta är för att vi måste välja en lokal... Det går självklart bra att döpa eller viga sig i någon annan av våra lokaler i Hamrånge eller Hille.

Tack för ditt tålamod!