Meny

Barnverksamhet i Hille

Vi vill bjuda in barnen i församlingen till en verksamhet där de får ta del av bibelberättelserna på ett lättfattligt och konkret sätt, där de får lära känna kristen tro och tradition. Vår pedagogik skall låta barnen använda alla sinnen för sin utveckling. I gruppen ska barnen trivas och ha roligt.

Barn tvättar händerna
Barn som tvättar händerna

Lägesrapport i coronatider

• UNGDOMSVERKSAMHET såsom konfirmander och ungdomsgrupper får tillsvidare fortsätta dock i mindre, uppdelade grupper. • BARNVERKSAMHET: I Hille ställer vi in öppna förskolan och barnsång. Vi hoppas att solen och värmen kommer till maj och att vi då kan ses ute på gården, sjunga, fika, pyssla, leka och umgås. I Hamrånge ställer vi in musikleken. PilgrimsBarnen kommer att vara ute resten av terminen (= kläder efter väder) medan öppna förskolan fortsätter inne som vanligt (minskat antal besökare gör att vi kan hålla avstånd). • BARNKÖRERNA är tillsvidare inställda. • Söndagens gudstjänster firas som planerat.

I dessa Coronatider så har vi nu bestämt att hålla lite avstånd från varandra och ställer därför in öppna förskolan och barnsången.
Miniorer och juniorer fortsätter nu terminen (maj) ut. Vi hoppas att de som kommer är friska och symptomfria. Om vi blir många barn som träffas flyttar vi ut på gården och leker med varandra där.

Väl mött så ses vi!

Aktuell info om barnverksamheten i Hille

I dessa Coronatider så har vi nu bestämt att hålla lite avstånd från varandra och ställer därför in öppna förskolan och barnsången. Miniorer och juniorer fortsätter nu terminen (maj) ut. Vi hoppas att de som kommer är friska och symptomfria. Om vi blir många barn som träffas flyttar vi ut på gården och leker med varandra där. Väl mött så ses vi!

ÖPPEN FÖRSKOLA

För dig som är hemma med mamma eller pappa. Kom och träffa andra barn och föräldrar. Lek, fika, prata, umgås och må gott! Sång och rörelse utvecklar och stimulerar barnets språkliga och motoriska utveckling.

MÅNDAG
Kl 9-14.30 med tid för lek, samvaro & att måla, pärla och pyssla

ONSDAG
Kl 9-14.30 med sångstund 9.45 & 13.00

FREDAG

Kl 9-13 med sångstund 9.15 & 10.00

Ledare: Eva Wikman, Ewa Dahl, Marianne Hein-Nordström,

BARNSÅNG

Att sjunga är ett sätt att kommunicera och förmedla känslor. Det lilla barnet älskar föräldrarnas röst. Sång och rörelse utvecklar och stimulerar barnets språkliga och motoriska utveckling. Tillsammans sjunger, spelar och rör vi oss på ett lekfullt vis till sång och musik.

ONSDAGAR
Kl 9.45–10.15 & 13-13.30. Öppna förskolan har öppet fram till.14.30.

FREDAGAR
Kl 9.15 - 9.45 och 10.00–10.30 båda grupperna är för 0 år och uppåt. Efter sång finns det fika vi har öppet fram till 13.00.

Ledare: Marianne Hein-Nordström, Eva Wikman, Ewa Dahl

KYRKIS

I församlingsgården i Hille finns Kyrkis för dig som är 3-5 år. Vi sjunger, leker och lyssnar till bibelberättelser.

TISDAG
Kl 9-12

Anmälan krävs

Ledare: Eva Wikman & Ewa Dahl

MINIORER & JUNIORER

Bild: IKON

Miniorer för dig som går i årskurs 1-3 och gillar att pyssla, baka, spela spel eller spela pingis. Passa på att lära känna några nya kamrater.
TORSDAGAR
Kl 15.30-17.30
Ledare: Eva Wikman & Susanne Adman

Juniorer för dig som går i årskurs 4 och uppåt och gillar att pyssla, baka, spela pingis och lyssna på musik.
TISDAGAR
Kl 15.30-17.30
Ledare: Eva Wikman 

Eva Wikman

Eva Wikman

Gästrikekustens pastorat

Barn & ungdomspedagog, Hille

Ewa Dahl

Ewa Dahl

Gästrikekustens pastorat

Församlingspedagog, Hille

Marianne Hein-Nordström

Marianne Hein-Nordström

Gästrikekustens pastorat

Kantor, Hille

Susanne  Adman

Susanne Adman

Gästrikekustens pastorat

Församlingspedagog, Hamrånge