Barnverksamhet i Hille

Vi vill bjuda in barnen i församlingen till en verksamhet där de får ta del av bibelberättelserna på ett lättfattligt och konkret sätt, där de får lära känna kristen tro och tradition. Vår pedagogik skall låta barnen använda alla sinnen för sin utveckling. I gruppen ska barnen trivas och ha roligt.

ÖPPEN FÖRSKOLA

För dig som är hemma med mamma eller pappa. Kom och träffa andra barn och föräldrar. Lek, fika, prata, umgås och må gott! Sång och rörelse utvecklar och stimulerar barnets språkliga och motoriska utveckling.

MÅNDAG
Kl 9-14.30 med tid för lek, samvaro & att måla, pärla och pyssla

ONSDAG
Kl 9-14.30 med sångstund 9.45 & 13.00

FREDAG

Kl 9-13 med sångstund 9.15 & 10.00

Ledare: Eva Wikman, Ewa Dahl, Marianne Hein-Nordström,

BARNSÅNG

Att sjunga är ett sätt att kommunicera och förmedla känslor. Det lilla barnet älskar föräldrarnas röst. Sång och rörelse utvecklar och stimulerar barnets språkliga och motoriska utveckling. Tillsammans sjunger, spelar och rör vi oss på ett lekfullt vis till sång och musik.

ONSDAGAR
Kl 9.45–10.15 & 13-13.30. Öppna förskolan har öppet fram till.14.30.

FREDAGAR
Kl 9.15 - 9.45 och 10.00–10.30 båda grupperna är för 0 år och uppåt. Efter sång finns det fika vi har öppet fram till 13.00.

Ledare: Marianne Hein-Nordström, Eva Wikman, Ewa Dahl

KYRKIS

I församlingsgården i Hille finns Kyrkis för dig som är 3-5 år. Vi sjunger, leker och lyssnar till bibelberättelser.

TISDAG
Kl 9-12

Anmälan krävs

Ledare: Eva Wikman & Ewa Dahl

MINIORER & JUNIORER

Bild: IKON

Miniorer för dig som går i årskurs 1-3 och gillar att pyssla, baka, spela spel eller spela pingis. Passa på att lära känna några nya kamrater.
TORSDAGAR
Kl 15.30-17.30
Ledare: Eva Wikman

Juniorer för dig som går i årskurs 4 och uppåt och gillar att pyssla, baka, spela pingis och lyssna på musik.
TISDAGAR
Kl 15.30-17.30