Barn & Unga i Hamrånge

Barnen är vår framtid och vi erbjuder flera olika grupper och verksamheter som riktar sig till barn och deras föräldrar.

Nu har alla våra barngrupper sommarlov!

Sommarlov

Nu har alla våra barngrupper sommarlov! Barngrupperna startar igen v. 36 (31/8-6/9) i Hille och v 37 i Hamrånge (7-13/9), förutom TacoLov i Bergby som tjuvstartar den 1 september.

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar!
Ingen anmälan, eller avgift - bara kom!

Nu har TacoLov tagit sommarlov.
Vi startar den 1 september igen - välkomna då!
Datum för hösten TacoLov är: 1/9, 6/10, 3/11 & 1/12
Tiden är 16.30-18.30

TacoLov i Bergby

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Ingen anmälan, eller avgift - bara kom! Nu har TacoLov tagit sommarlov. Vi startar den 1 september igen - välkomna då! Datum för hösten TacoLov är: 1/9, 6/10, 3/11 & 1/12 Tiden är 16.30-18.30

musiklek

för barn (0-6 år) tillsammans med vuxen.

Sång och musik är något som vi kan uppleva och skapa oavsett ålder. På musikleken sjunger, spelar och rör vi oss tillsammans. Barnet stimuleras i sin språkliga och motoriska utveckling och föräldrarna blir påminda om glömda barnvisor och lär sig nya sånger att sjunga med sitt barn.

Vi sjunger på i Församlingshuset i Bergby. tisdagar kl 9.30-11. Sångstunden börjar 10.00.

Ingen anmälan behövs

"Öppnis" är en träffpunkt för barn (0-6 år) med vuxna

Vi leker, sjunger och fikar vi tillsammans.
(Sångstund kl. 10.00 & fika ca 10.30)

Vi träffas i Församlingshuset, onsdagar Kl 9-12
Ingen anmälan behövs - du kommer och går som du vill.

PilgrimsBarn

Att vara PilgrimsBarn är att tillsammans upptäcka mer av vår omgivning, oss själva och varandra. Genom vandring får vi följa i andras fotspår och själva lämna spår som andra kan följa.
Vi är ute och rör på oss en del, lever friluftsliv och lär oss om naturen. Vi träffar historiska gestalter, ställer frågor, sjunger nya sånger och leker så klart!
Vi bekantar oss med spännande pilgrimssymboler till exempel staven, skorna och ryggsäcken och tillsammans får vi upptäcka och dela kristen tro på ett annorlunda sätt.

När du varit pilgrimsBarn ett tag får du möjlighet att bli pilgrimsBarnsledare för de yngre.

PilgrimsBarn (förskoleklass och uppåt), i Församlingshuset, tisdagar 14.30-16.30

Anmäl dig till Susanne eller Emma om du vill vara med!

Ledare för barngrupperna är:

Susanne  Adman

Susanne Adman