Barn & Unga i Hamrånge

Barnen är vår framtid och vi erbjuder flera olika grupper och verksamheter som riktar sig till barn och deras föräldrar.

Barn tvättar händerna
Barn som tvättar händerna

Lägesrapport i coronatider

• UNGDOMSVERKSAMHET såsom konfirmander och ungdomsgrupper får tillsvidare fortsätta dock i mindre, uppdelade grupper. • BARNVERKSAMHET: I Hille ställer vi in öppna förskolan och barnsång. Vi hoppas att solen och värmen kommer till maj och att vi då kan ses ute på gården, sjunga, fika, pyssla, leka och umgås. I Hamrånge ställer vi in musikleken. PilgrimsBarnen kommer att vara ute resten av terminen (= kläder efter väder) medan öppna förskolan fortsätter inne som vanligt (minskat antal besökare gör att vi kan hålla avstånd). • BARNKÖRERNA är tillsvidare inställda. • Söndagens gudstjänster firas som planerat.

Så här ser det ut för resten av terminen.
Terminen avslutas vecka 20 (11-17 maj).

Aktuell info om barnverksamheten i Hamrånge

Så här ser det ut för resten av terminen. Då Sussi & Meja varit ensamma på musikleken de senaste veckorna pausar vi den resten av terminen. PilgrimsBarnen kommer att vara ute resten av terminen (= kläder efter väder) medan öppna förskolan fortsätter inne som vanligt (minskat antal besökare gör att vi kan hålla avstånd). Terminen avslutas vecka 20 (11-17 maj).

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar!
Ingen anmälan, eller avgift - bara kom!

Nu har TacoLov tagit sommarlov.
Vi startar den 1 september igen - välkomna då!

TacoLov i Bergby

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Ingen anmälan, eller avgift - bara kom! Nu har TacoLov tagit sommarlov. Vi startar den 1 september igen - välkomna då!

musiklek

för barn (0-6 år) tillsammans med vuxen.

Sång och musik är något som vi kan uppleva och skapa oavsett ålder. På musikleken sjunger, spelar och rör vi oss tillsammans. Barnet stimuleras i sin språkliga och motoriska utveckling och föräldrarna blir påminda om glömda barnvisor och lär sig nya sånger att sjunga med sitt barn.

Vi sjunger på Fyren i Norrsundet. tisdagar kl 10-10.45ca
Ingen anmälan behövs

"Öppnis" är en träffpunkt för barn (0-6 år) med vuxna

Vi leker, sjunger och fikar vi tillsammans.
(Sångstund kl. 10.00 & fika ca 10.30)

Vi träffas i Församlingshuset, onsdagar Kl 9-12
Ingen anmälan behövs - du kommer och går som du vill.

PilgrimsBarn

Att vara PilgrimsBarn är att tillsammans upptäcka mer av vår omgivning, oss själva och varandra. Genom vandring får vi följa i andras fotspår och själva lämna spår som andra kan följa.
Vi är ute och rör på oss en del, lever friluftsliv och lär oss om naturen. Vi träffar historiska gestalter, ställer frågor, sjunger nya sånger och leker så klart!
Vi bekantar oss med spännande pilgrimssymboler till exempel staven, skorna och ryggsäcken och tillsammans får vi upptäcka och dela kristen tro på ett annorlunda sätt.

När du varit pilgrimsBarn ett tag får du möjlighet att bli pilgrimsBarnsledare för de yngre.

PilgrimsBarn (förskoleklass och uppåt), i Församlingshuset, tisdagar 14.30-16.30

Anmäl dig till Susanne eller Emma om du vill vara med!

Ledare för barngrupperna är:

Susanne  Adman

Susanne Adman