Foto: S Adman

Barn & Unga i Hamrånge

Barnen är vår framtid och vi erbjuder flera olika grupper och verksamheter som riktar sig till barn och deras föräldrar.

Barngrupperna startade i v 37 (7-13/9).

Barnverksamheten och pandemin...

Barngrupperna startade i v 37 (7-13/9). Med anledning av den rådande pandemin har vi begränsat antalet besökare på öppna förskolan till 5 familjer/15 personer. Det finns också möjlighet att leka utomhus de gånger vädret tillåter. Vi kommer endast att servera kaffe, te och saft vid fikat. Det är fritt fram att ta med egen matsäck/mellis. Titta in på "Barn & unga i Hamrånge" och "Barnverksamhet i Hille" för att se vilka grupper som finns och vilka dagar och tider som gäller.

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar!
Ingen anmälan, eller avgift - bara kom!

Nu har TacoLov tagit sommarlov.
Vi startar den 1 september igen - välkomna då!
Datum för hösten TacoLov är: 1/9, 6/10, 3/11 & 1/12
Tiden är 16.30-18.30

TacoLov i Bergby

Pyssel - Andakt - Tacos - Gemenskap - För alla åldrar! Ingen anmälan, eller avgift - bara kom! Nu har TacoLov tagit sommarlov. Vi startar den 1 september igen - välkomna då! Datum för hösten TacoLov är: 1/9, 6/10, 3/11 & 1/12 Tiden är 16.30-18.30

PILGRIMSVANDRING med barnvagn.

för barn (0-6 år) tillsammans med vuxen.

Vi träffas vid församlingshuset och går en promenad med korta stopp där vi sjunger en sång, lyssnar på en berättelse eller funderar över en fråga. Ta med enkel matsäck/fika, för på ett stopp blir det matrast!

Tisdagar kl 9.30-11.

Ingen anmälan behövs

"Öppnis" är en träffpunkt för barn (0-6 år) med vuxna

Vi leker och fikar vi tillsammans.

Vi  träffas vid Församlingshuset, onsdagar Kl 9-12

Ingen anmälan behövs - du kommer och går som du vill.
Under rådande pandemi har vi bestämt att vara ute så länge det är möjligt. Vid bra väder träffas vi i bersån på gaveln av församlingshuset - skruttigt väder = inne. Vi kommer endast att servera kaffe, te och saft vid fikat. Det är fritt fram att ta med egen matsäck/mellis.
Vi har också valt att begränsa antalet besökare till 5 familjer/15 personer.

PilgrimsBarn

Att vara PilgrimsBarn är att tillsammans upptäcka mer av vår omgivning, oss själva och varandra. Genom vandring får vi följa i andras fotspår och själva lämna spår som andra kan följa.
Vi är ute och rör på oss en del, lever friluftsliv och lär oss om naturen. Vi träffar historiska gestalter, ställer frågor, sjunger nya sånger och leker så klart!
Vi bekantar oss med spännande pilgrimssymboler till exempel staven, skorna och ryggsäcken och tillsammans får vi upptäcka kristen tro på ett annorlunda sätt.
Under hösten kommer många av våra träffar att vara utomhus, så kom ihåg: ”Det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder.”

När du varit pilgrimsBarn ett tag får du möjlighet att bli pilgrimsBarnsledare för de yngre.

PilgrimsBarn (förskoleklass till åk 2), i Församlingshuset, tisdagar 14.30-16.30
PilgrimsBarn 2.0 (åk 3 & uppåt), i Församlingshuset, onsdagar 14.30-15.45

Anmäl dig till Susanne eller Emma om du vill vara med!

Ledare för barngrupperna är: