Vuxna

I våra församlingar har vi olika slags öppna mötesplatser. Vi umgås, pratar om stort och smått, deltar i någon aktivitet, blir inspirerade av spännande gäster eller kulturinslag.

Alla våra olika mötesplatser och verksamheter för vuxna kan du läsa om i vårt veckoprogram. Vi erbjuder allt från handarbete, gemensam lunch och till samtalsgrupper.

Gällivare kyrkliga syförening

Syföreningen träffas tisdagar kl. 10.00-12.00 ojämna veckor i Gällivare församlingsgård. Samvaro, handarbete och intressanta föreläsare präglar våra träffar. Två gånger per år arrangerar vi marknader med försäljning av fika, bröd och handarbeten, där pengarna går till Svenska kyrkans internationella arbete. Vi har samlat in många tusenlappar under årens lopp. Välkommen in i syföreningens gemenskap!

Carina Larsson

Diakoniassistent

Allhelgonakyrkans syförening

Vi är en samling tjejer/damer i blandade åldrar som träffas dagtid var fjortonde dag för att handarbeta och för social gemenskap. Varje höst har vi en stor försäljning av alster, lotterier, bröd, fika. Alla intäkter går till hjälp för utsatta människor.

För mer information kontakta Annika Keinström, ordförande, eller Marita Lind, vice ordförande.

Annika Keinström

Lokalvårdare

Marita Lind

Ungdomsledare

Stickcafé

Vi pratar, umgås och dricker kaffe. Tag gärna med något handarbete. I Nilivaara församlingsgård träffas vi måndagar kl 13:00-15:00 ojämna veckor. I Hakkas församlingsgård träffas vi måndagar 13:00-15:00 jämna veckor. Välkommen att vara med!

Carina Larsson

Diakoniassistent